Cei mai isteți elevi constănțeni se întorc în bănci și-n week-end

1504
5
Cei mai isteți elevi constănțeni se întorc în bănci și-n week-end - fondceimaiisteti-1487348298.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 18 fe-bruarie, la Liceul Teoretic "Ovidius", va avea loc etapa județeană a Olim-piadei de astronomie și astrofizică, elevii fiind așteptați în sală până la ora 9.30, proba de concurs urmând să înceapă la ora 10. Timpul de lucru este de trei ore din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate fiecărui elev în parte.

Tot sâmbătă, 18 februarie, se va des-fășura faza locală a Olimpiadei de religie. Concursul va începe la ora 9 și

se va desfășura în opt centre pedagogice dintre care trei în municipiu: Școala Gimnazială nr. 38 "D. Cantemir", Școala Gimnazială "Anghel Saligny", Liceul Teoretic "Traian". Cele cinci din județ vor fi: Liceul Teoretic "Callatis" Mangalia, Liceul Cobadin, Liceul Tehnologic Topraisar, Școala Gimnazială "Lucian Grigorescu" Medgidia și Școala Gimnazială "Grigore Moisil" Năvodari.

Pentru clasele a V-a și a VI-a durata de deșfășurare a probei este de două ore, iar pentru clasele VII-XII, durata este de trei ore.

Alte câteva unități școlare din municipiu și județ vor găzdui sâmbătă, 18 februarie, etapa locală a Olimpiadei de matematică și a Concursului Adolf Haimovici. Pentru municipiul Constanța, locațiile sunt: Școala Gimnazială nr. 37 (clasele a V-a, a VII-a), Școala Gim-nazială nr. 40 "A. Vlaicu" (clasele a VI-a, a VIII-a), iar Liceul Teoretic "Lucian Blaga" va găzdui liceenii.

Pentru clasele IX-XII, Consiliul Consultativ al disciplinei matematică a hotărât ca etapa locală a Olimpiadei de matematică, să se desfășoare începând cu ora 13.30, în următoarele locații: Liceul Teoretic "Lucian Blaga", Liceul Teoretic "Callatis" Mangalia, Școala Gimnazială "C. Brâncuși" Medgidia, Liceul Teoretic "Ion Cotovu" Hâr-șova. Prezența elevilor la centrele de concurs se va face între orele 13-13.15.

Performanțele de excepție l-au recomandat pe Edis Memiș

Și pentru că tot am vorbit despre întrecerile celor mai buni elevi constănțeni, este demnă de remarcat performanța elevului Edis Memiș, clasa a IX-a la Liceul Internațional de Informatică, de a face parte din echipa României la cea de-a noua ediție a uneia dintre cele mai importante competiții internaționale a matematicienilor, găzduită la București.

Este vorba despre Romanian Master of Mathematics, care se va desfășura în perioada 22-27 februarie și la care vor participa echipaje formate din cei mai buni matematicieni din Bulgaria, Brazilia, China, Franța, Croația, Ungaria, Italia, Coreea, Mexic, Peru, Rusia, Serbia, Slovenia, Ucraina, Marea Britanie și Statele Unite.

Performanța lui Edis Memiș este cu atât mai meritorie cu cât, în ciuda vârstei care-l recomandă pentru juniori, succesele naționale și internaționale l-au propulsat la seniori.

Comentează știrea

Manole
18 februarie 2017
Concurs

Parcă zici că au intrat zilele în sac. Sau în câteva zile vine sfârșitul lumii... Chiar toate intr-o zi? Nu planifică cineva din sistem toate aceste concursuri sa nu pice în aceeași zi?

Olimpiade cu castigatori cunoscuti
18 februarie 2017
Concurs

Cine vrei sa le planifice logic? Niste handicapati de la ISJ Constanta? Noroc cu Pascalau (olimpicul la astronomie) ca au mutat olimpiada de mate de la liceu dupa amiaza ca altfel in tampenia lor maxima l-ar fi pus sa aleaga dintre mate si astronomie! Numai cretini au adunat la ISJ!

Răspuns la: Concurs
Adăugat de : Manole, 18 februarie 2017
Parcă zici că au intrat zilele în sac. Sau în câteva zile vine sfârșitul lumii... Chiar toate intr-o zi? Nu planifică cineva din sistem toate...
Invatator
18 februarie 2017
Concursuri

Avem din ce in ce mai putini elevi la olimpiade, notele mari predomina in cataloage dar in paguba sunt copii nostril, sa traiasca barurile si la manifestatii sa ne luam copiii impreuna cu subiecte de examen !

Sa lucrati voi parintii moca sambata va doresc
19 februarie 2017
Prostia e mare dar avem olimpiade.

Sa veniti voi sa stati gratis la scarboseniile astea de concursuri..ce tupeu sa chemi oamenii sambata la munca fara sa ii platesti.Unde naiba s-a mai auzit asa ceva?

Moca
19 februarie 2017
Educatie

Aceste concursuri scot la iveala faptul ca profesorii nu-si fac treaba la clasa. Pe vremea mea era o mare bucurie pentru tine ca profesor sa ti se confirme valoarea de dascal prin participarea copiilor tai la olimpiade. Si tot fara bani era. Si normele didactice erau mai mari. Si in clase erau mai multi copii. Dar iti inteleg frustrarea ca nu sunteti platiti: ati ajuns o tagma de prostituate.

Răspuns la: Prostia e mare dar avem olimpiade.
Adăugat de : Sa lucrati voi parintii moca sambata va doresc, 19 februarie 2017
Sa veniti voi sa stati gratis la scarboseniile astea de concursuri..ce tupeu sa chemi oamenii sambata la munca fara sa ii platesti.Unde naiba s-a mai...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5659 secunde