Cei 60 de olimpici mirciști, pe scena Teatrului "Oleg Danovski"

356

Articole de la același autor

Ieri, cele trei zile de sărbătoare și de… povestit și generațiilor viitoare ale Colegiului Național "Mircea cel Bătrân" - ce a celebrat 120 de ani de educație la superlativ - s-au încheiat cu un spectacol jubiliar pe scena Teatrului "Oleg Danovski".

În prima parte, a avut loc festivitatea de premiere a participanților la Concursul de matematică "N.N. Mihăileanu", oficiată de către prof. Gabriela Constantinescu și prof. George Cazacu, directorul Colegiului "Sfântul Sava" din București și președintele Alianței Colegiilor Centenare.

Un alt moment festiv emoționant l-a constituit premierea celor 60 de olimpici naționali și internaționali pe care acest colegiu îi numără doar în acest an școlar, oficiată de către prof. Lucian Oprea.

Cele două premieri au fost urmate de un spectacol jubiliar, la care și-au adus contribuția toți elevii colegiului - fie că sunt la gimnaziu, fie la liceu.

La final, au fost premiați participanții la sesiunea de comunicări științifice a elevilor, care s-a desfășurat, vineri, pe mai multe secțiuni.

De buna desfășurare a acestui spectacol jubiliar s-au ocupat prof. dr. Vasile Nicoară, director al Colegiului "Mircea", prof. Mihaela Gearâp, prof. Lucian Oprea, prof. Luminița Radu și prof. Andalusia Arif. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5978 secunde