Ce oaspeți străini are Liceul "George Călinescu"

157
Ce oaspeți străini are Liceul

Articole recomandate

Liceul Teoretic "George Călinescu" din Constanța a găzduit cea de-a treia întâlnire de lucru din cadrul unui important proiect multilateral centralizat.

La întâlnire, au participat reprezentanți ai instituțiilor de învățământ partenere, și anume: Stichting Agnieten College din Zwolle (Olanda), Universitatea Julius-Maximilans din Würzburg (Germania), Politeknika Ikastegia Txorrieri (Spania) și Flora Vidaregaande Skule (Norvegia).

Pe agenda întâlnirii, au figurat probleme legate de definitivarea materialelor realizate de partenerii din proiect, de traducerea și pilotarea acestora în țările partenere și de adoptarea raportului internațional realizat de reprezentanții Universității Julius-Maximilans din Würzburg pe baza rapoartelor naționale întocmite de fiecare țară inclusă în proiect.

Au fost, de asemenea, prezentate machete ale viitoarelor produse ce vor fi realizate în cadrul proiectului, cum ar fi spre exemplu ghidul profesorului sau broșura managerului. În cadrul discuțiilor, au fost abordate și unele aspecte administrative și financiare legate de raportul semestrial solicitat de EACEA (Education, Audiovisual and Culture Executive Agency). Dezbaterile care au avut loc

s-au mai axat și pe aspecte legate de diseminarea proiectului (traducerea, imprimarea și distribuirea materialelor publicitare și folosirea site-ului proiectului). Au fost examinate diferite puncte de vedere legate de exploatarea materialelor ce vor fi finalizate în cadrul proiectului și de realizarea raportului internațional pe această temă.

A fost adoptat calendarul viitoarelor activități și s-au purtat discuții pe marginea pregătirii următoarei întâlniri de proiect, care va avea loc în aprilie 2015 și va fi găzduită de Stichting Agnieten College din Zwolle, Olanda.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 01 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Halloween la "Călinescu"
Pagina a fost generata in 0.3588 secunde