Ce face Constanța în week-end? Teatrele constănțene vă așteaptă

5481
4

Articole de la același autor

De-a lungul a 13 seri, Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului de la Teatrul Național de Operă "Oleg Danovski" a purtat melomanii constănțeni prin cele mai diverse genuri muzicale, într-o paletă extrem de largă, onorându-și cu dedicație și talent prestația în fața unui numeros public spectator.

Iată că duminică, 23 noiembrie, se încheie cea de-a XL-a ediție cu opera "Boema" de G. Puccini. Soliști - Akiko Hayakawa (Japonia), Răzvan Săraru, Daniel Reem (Statele Unite ale Americii), Stela Sîrbu, Marius Eftimie (debut), Constantin Acsinte, Laurențiu Severin, Florin Diaconescu (București). Conducerea muzicală - Koichi Inoue (Japonia). Regia artistică - Ognian Draganov (Bulgaria). Scenografia - Boris Stoinov (Bulgaria). Maestru cor - Adrian Stanache. Asistent regie - Constantin Acsinte. Regia tehnică - Paul Lăcătușu și Adrian Renea.

v v v

Dacă week-end-ul trecut pe scena Teatrului de Stat nu s-au putut desfășura spectacole, fiind sediul unor secții de votare, sâmbătă, 22 noiembrie, și duminică, 23 noiem-brie, sunt progra-mate două spec-tacole de succes din repertoriu.

Constănțenii sunt invitați sâmbătă,

22 noiembrie, de la ora 19, la "Nunta lui Figaro" de P.A. Ca-ron de Beaumar-chais, în viziunea regizorală a lui Cristian Ioan. Din distribuție fac parte Tani Ștefu, Bogdan Caragea, Luiza Sa-rivan, Luiza Marti-nescu Toma, Cristina Oprean, Lana Moscaliuc, Cosmin Mihale, Florentin Roman, Laura Crăciun, Ionuț Alexandru, Dan Cojocaru, Alexandru Iacov, Daniela Ivanciu.

Duminică, 23 noiembrie, de la ora 19, comedia "Desculț în parc" de Neil Simon, în versiunea regizorală a maestrului Liviu Manolache, îi va aduce pe scenă pe Florina Stănculeț, Tani Ștefu, Nina Udrescu, Liviu Manolache, Gelu Ciobanu.

v v v

Duminică, 23 noiembrie, și cei mai mici spectatori sunt așteptați la Teatrul pentru copii și tineret "Căluțul de mare", unde se va juca, în dublă reprezentație, spectacolul dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, "Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani", de la orele 11 și 12,30.  

Comentează știrea

mimi de la coafor
22 noiembrie 2014
o intrebare

Ce meserie are Koichi Inoue???

gigi de la peco
22 noiembrie 2014
altă întrebare

de ce dirijează Koichi Inoue???

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

vasile
23 noiembrie 2014
Locuri de munca

Locuri de munca noi si pentru toti! Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cautam operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Spectacole  pentru cei mici
Sâmbătă, 15 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : "Scufița Roșie" vine la Harlequin
Pagina a fost generata in 1.6276 secunde