Casting la Constanța pentru noua emisiune a lui Valeriu Lazarov - "Ploaia steluțelor"

1119
Emisiunea "Ploaia Steluțelor", care urmează să fie difuzată, începând cu luna martie, de TVR, va fi realizată de Valeriu Lazarov și este un proiect care se va derula timp de 13 ediții. În acest sens, Casa de producție Prime Time World Broadcast, în parteneriat cu Televiziunea Română, organizează, în perioada 15 - 24 februarie 2008, o preselecție națională a concurenților la emisiunea-concurs "Ploaia Steluțelor", ce va fi difuzată începând cu luna martie 2008, la TVR 1, în fiecare duminică, la ora 20.30.
"Concursul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani care au talent, perseverență și dorința de a câștiga marele premiu pus în joc.
Emisiunea va reuni două secțiuni de concurs: interpretare vocală (muzică ușoară sau populară) și dans de societate", se arată într-un comunicat primit pe adresa redacției din partea Mihaelei Mihai, director program.
La Constanța, preselecția pentru emisiune are loc în zilele de 21 și 22 februarie, între orele 10 - 17, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0122 secunde