"Cartea la nisip" revine la Mangalia

343

Articole de la același autor

În acest week-end, la Casa de Cultură din Mangalia, își deschide porțile cea de-a XIX-a ediție a Târgului Estival de Carte - carte la nisip 2016.

Organizat de Interpress Todor Company sub patronajul Primăriei Municipiului Mangalia și în parteneriat cu Consiliul Local Mangalia, Complexul Cultural Callatis, Editura Humanitas, Asociația Callatis 357 și Clubul Amiralilor, Târgul Estival de Carte va fi din nou gazda celor mai importanți scriitori români până pe 7 august.

Așadar, sâmbătă, 23 iulie, de la ora 19, va avea loc deschiderea oficială a Târgului Estival de Carte - carte la nisip 2016. Participă Mircea Cărtărescu, Gheorghe Todor, Ionel Dumitrescu. Prima lansare de carte este cea semnată de Ioana Nicolaie - "Ferbonia". După care va urma o degus-tare de vinuri de la Cramele Darius.

Duminică, 24 iulie, de la ora 20.30, este programată o lansare de carte Mircea Cărtărescu, volumele "Solenoid" (ediție de colecție) și "Levantul". Și o nouă degustare de vinuri de data aceasta de la Vincon Vrancea. Seara se încheie cu concertul rock "In Honorem Mircea Cărtărescu - Beatles Live" - Trupa Freedom. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8953 secunde