Caravana BookLand ajunge la Constanța

481
2

Articole de la același autor

Pentru că a început sezonul estival, BookLand își face bagajele și pleacă pe litoral. Pe 9 iulie, echipa ajunge la Constanta, în City Park Mall, unde te invită să te pregătești de plajă cu cele mai noi apariții editoriale, dar și titluri consacrate, anti-plictiseală. Nu doar constănțenii, ci și turiștii veniți din toate colțurile țării sunt așteptați, până pe 21 iulie, cu o ofertă impresionantă de carte. Peste 7.000 de titluri la prețuri de producător, de la cele peste 100 de edituri. 

BookLand cuprinde un adevărat mix cultural, care să satisfacă dorința de carte, de frumos a tuturor constănțenilor și nu numai. Din dorința de a crea un cadru cât mai adecvat în care toți vizitatorii să își poată îndeplini atât nevoile de shopping cât și cele derivate din cultură, colaborarea cu BookLand se dovedește a fi un pas important în direcția sprijinirii tuturor iubitorilor de carte de pe întreg litoralul românesc.

"Suntem nerăbdători să ne întoarcem la Constanța, unde ne-am făcut mulți prieteni cu ocazia edițiilor trecute. Revenim pentru al treilea an consecutiv, lucru care ne demonstrează că publicul constănțean, și nu numai, ne-a primit și ne va primi cu mult entuziasm. Suntem siguri că și de această dată va fi la fel și ne vom distra excelent împreună", a explicat Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.

Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film și jocuri, aflată la a treia ediție, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 orașe din țară, timp de 42 de săptămâni (5 martie - 23 decembrie). Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin amploarea geografică, cât și prin formatul dinamic cu servicii integrate puse la dispoziția editurilor. 

Comentează știrea

JHrwqriKTcZODmh
13 septembrie 2014
dShYhHNISCDHQzyD

Cf457r jltpkjvpnbhq, [url=http://szoatnlbjkcx.com/]szoatnlbjkcx[/url], [link=http://nhlwajhlsqkh.com/]nhlwajhlsqkh[/link], http://npbvwyxdyezm.com/

NDkNUkGfXddHtDXqCa
29 septembrie 2014
tupVyyZfJx

m0coWl skzafxdqmogi, [url=http://pkhdwyubnaui.com/]pkhdwyubnaui[/url], [link=http://kdcnenhcedhg.com/]kdcnenhcedhg[/link], http://qpkquqzreaow.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3308 secunde