Campionat de țintar la Școala nr. 18

245
Campionat de țintar la Școala nr. 18 - campionatdetintar-1464799402.jpg

Articole de la același autor

302 elevi din ciclul primar au sărbătorit Ziua Copilului în Școala Gimnazială nr. 18 "Jean Bart" Constanța, unde s-a or-ganizat un inedit campionat de țintar, premiile fiind asigurate de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret.

Elevilor-gazdă li s-au alăturat cei din Școala Gimnazială nr. 12 "B.P. Hasdeu" și din Școala "Sfinții Martiri Brâncoveni" Constanța.

În pregătirea acestui campionat, timp de patru săptămâni, psihologul școlii, Daniela Ghițoiu, și profesorul de sport, Mihaela Capră, i-au învățat pe cei mici tainele acestui joc al copilăriei, cândva atât de popular. Elevii din Școala nr. 12 și din Școala "Sfinții Martiri Brâncoveni" au fost coordonați de prof. înv. primar Valentina Taras și Si-mona Ghizilă, iar din partea DJTS, consilierul pe probleme de tineret Marian Țuțuianu este un partener de nădejde și susținător fervent al multor proiecte de acest gen.

În continuarea activităților de dimineață, elevii din clasele V-VIII au finalizat campionatul de fotbal început luni și marți, în timpul orelor de educație fizică. Câștigătorii au avut parte de o surpriză: un meci cu selecționata partenerilor de pe Fregata Mărășești. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2093 secunde