Eveniment editorial de excepție, la Mangalia

"Biblia pierdută", cea mai vândută carte

416

Articole de la același autor

Zilele acestea, la Mangalia, lumea bună a literaturii române și-a dat întâlnire la cea de-a XIX-a ediție a Târgului Estival de Carte - carte la nisip 2016.

Organizat de Interpress Todor Company, sub patronajul Primăriei Municipiului Mangalia și în parteneriat cu Consiliul Local Mangalia, Complexul Cultural Callatis, Editura Humanitas, Asociația Callatis 357 și Clubul Amiralilor, Târgul Estival de Carte este gazda celor mai importanți scriitori români, până pe 7 august.

Mâine, de la ora 20.30, sunt prevăzute două lansări de carte: "O istorie a orașului Cernavodă", de Sorin Marcel Colesniuc, Adrian Cârlescu și "În amintirea unui istoric român - Nicolae Ciachir", de Nicoleta Ciachir, Sorin Colesniuc. Vineri, 29 iulie, de la ora 20.30, lansare de carte - "Horea în grumaz - înger păzitor și ispită" și audio CD Grigore Leșe - "Cum au înflorit horile în glasul meu", urmat de recital.

Sâmbătă, 30 iulie, de la aceeași oră, va avea loc un eveniment editorial de excepție - lansarea cărții "Biblia pierdută". Romanul lui Igor Bergler este cea mai vândută carte din ultimii 20 de ani a unui autor român. "Biblia pierdută" a stabilit și doborât record după record: record de prevânzare - cel mai mare din istoria României, peste 10.000 de exemplare, record de vânzare în primul week-end la apariția în librării - 3.200 de exemplare, cea mai vândută carte la cea de-a 22-a ediție a Târgului Internațional de Carte Gaudeamus - cel mai mare târg al României, cu peste 1.600 de exemplare vândute, aleasă "cea mai râvnită carte" de către cei 125.000 de vizitatori ai târgului. Un thriller de suspans, cu teme masonice, criptice, simboluri inițiatice într-un parcurs care constituie o punte de legătură între trecut și prezent.

Duminică, 31 iulie, de la ora 19, vor fi lansate "Bijuteriile Kaballei și lumina lor", de Thea Haimovitz, și "În bucătăria lui Joseph", de Joseph Hadad, urmat de o demonstrație de artă culinară realizată de Chef Hadad.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Iulie 2016
Stire din Cultură-Educație : "Cartea la nisip"  revine la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.6006 secunde