Bătălia pentru șefia ISJ Constanța. Iată echipa de inspectori școlari

7280
36
Bătălia pentru șefia ISJ Constanța. Iată echipa de inspectori școlari - inspectori1-1433438822.jpg

Articole de la același autor

Ieri, o dată cu susținerea ultimei probe, cea scrisă, în profilul postului pentru care au candidat, cei 23 de inspectori școlari constănțeni au răsuflat ușurați, scăpând de povara tensiunii sub care au stat încă din 20 mai.

Candidații la funcțiile de inspectori școlari au avut de susținut nu mai puțin de cinci probe, în condițiile în care nimeni nu și-a luat vacanță de studiu, și poate cea mai grea a fost cea de ieri, dar pe care ma-rea majoritate au trecut-o cu nota maximă, 10.

Chiar dacă mai e de bifat o etapă, aceasta este pur formală, și anume confirmarea postului prin numirea semnată de Ministerul Educației.

Așadar, începând cu anul școlar 2015-2016, Inspectoratul Școlar Județean Constanța va avea cam aceeași componență de până acum, cu marea diferență că actualii inspectori școlari au alt statut, câștigat prin concurs.

Cum va arăta organigrama ISJ Constanța, timp de patru ani

Cu cea mai mare medie finală (9,90) au trecut de concurs prof. Irinela Nicolae, inspector școlar pentru educație timpurie, și prof. Ana Daniela Gheorghe, inspector școlar pentru management instituțional. Prof. Alina Codreanu (9,59) a susținut concursul pentru ocuparea funcției de inspector școlar pentru managementul resurselor umane.

La limba română, vor exista doi inspectori, prof. Cristina Maria Ivan (9,86) și Ana Maria Panțu (8,85), la matematică - prof. Daniela Bălănescu (9,78), la istorie - Paula Carmen Iordan (9,69), la chimie - prof. Gabriela Mihaela Micu (9,54), la fizică - Mădălina Ivănescu (9,53), la discipline socio-umane - prof. Daniel Vicențiu Geoglovan (9,26), la învățământ primar - prof. Lavinia Seucea (9,60) și prof. Mihaela Anghelescu (9,60), la geografie - prof. Alina Viorica Dumitrașcu (9,56), la biologie - Adriana Popescu (9,63), la religie - Daniela Stan (9,59), pentru învățământul profesional și tehnic - Daniela Frangopol (9,30), pentru proiecte educaționale - prof. Nicoleta Savu (9,46) și prof. Anca Iuliana Dragomir (9,50), pentru informatică - prof. Alina Nițu (9,58), pentru învățământul profesional și tehnic - prof. Gabriela Neagu (9,63).

Singura nou-venită, cel puțin deocamdată, cu toate că a mai lucrat în Inspectoratul Școlar Constanța, deci nu poate fi considerată chiar… nouă, este prof. Marinela Mrejeru (9,20), care va fi inspector școlar pentru activități extrașcolare.

A rămas neocupat postul de inspector școlar pentru educație fizică, unde cel mai probabil va rămâne cu delegație actualul profesor Dragoș Ciucan, soartă împărtășită și de posturile de inspector școlar pentru limba franceză, respectiv limba engleză.

v v v

De precizat că eventualele contestații cu privire la hotărârile comisiei de concurs se adresează în scris ministrului Educației și Cercetării Științifice și se depun la registratura Inspectoratului Școlar în termen de trei zile de la afișarea rezultatelor finale ale concursului. 

Comentează știrea

36 comentarii. Pagina 2 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 3 4 
ion saiianaiba
5 iunie 2015
scandalos

e scandalos blatul, intelegerea oculta, dintre isj si liderii de sindicat. desi este un moment unic cand puteau "sa i-o traga" definitiv canaliei raducu, mitica&eternulsefsindicalistpopescu&pupazablonda&comp tac malc si isi incaseaza salariile grase! adica: fac blat pe banii fraierilor care suntem, toate cadrele didactice din constanta! de ce nu schimbam liderii de sindicat? suntem atat de slabi?!

gogu
5 iunie 2015
pentru acelasi

Mai "acelasi" esti prost ca noaptea. Cand o sa vezi tu salarii de 4000 lei in ISJ inseamna ca te referi la salariile mai multor inspectori adunate. Mai informeaza-te mai tantalaule si dupa aceea vorbeste!!!

aceleasi
5 iunie 2015
vai de noi cu asa specimene" perfecte"

Nu.prost crescutesti dumneata.ca dai cu biciul..ca ne crezi sclavi.dar totul se plateste in viata.inclusiv tirania voastra si fuga duoa ciolan...directorul nostru atat are.salariu.va e frica ca se desfiinteaza inspectoratele si n mai aveti salarii mari?sau ca s au trezit"prostii" de profesori?tu mergi la bac cu 20 de ron?dar bufurile primite?chiar asa ne frezi prosti pe toti si usor de manipulat?

Sailor
5 iunie 2015
Ptr.Gogu

Cred ca vorbești în numele tuturor "suflatorilor în ...."din cocina numita inspectorat. Cine se aseamănă se aduna. Lehamite ! Tot înainte dinozauri.Respect pt. dascălii onești.

Ana
5 iunie 2015
invatatori si profesori

Sa nu se mai planga invatatorii si profesorii!!!!!!!! Stiu sa-si rotunjeasca veniturile prin "vanzarea" subiectelor date la concursurile scolare. Au de doua ori de castigat: o data - isi maresc veniturile, a doua oara - le creste "prestigiul" de cadru didactic cu copii foarte buni la clasa. La noi in scoala totul porneste de la cea care primeste subiectele: imediat le distribuie anumitor cadre, acestia mai departe anumitor copii. O intreaga "clica". De retinut ca mai sunt si profesori corecti, dar prea putini.

Magda
5 iunie 2015
concursuri

Este corect ce se spune: subiectele de concurs se afla de anumiti copii. Va rugam schimbati sistemul de distributie a subiectelor. O propunere: sa fie distribuite atunci cand sunt copiii in scoala, la ore, iar copiii sa nu aiba voie, in ziua respectiva, cu telefoane la ei. In timpul orei sa se aduca subiectele de concurs pentru a nu avea timp anumiti profesori si invatatori sa stea de vorba cu copiii doritori de subiecte stiute inainte de concurs. Multumesc.

Vali
5 iunie 2015
credeti ca se schimba ceva?

Eu nu cred ca sunt prea multi cei care-si doresc ca aceste concursuri sa fie corecte, altfel s-ar fi facut ceva pana acum. "Corb la corb nu-si scoate ochii."

Flori
5 iunie 2015
concurs

CORECT!!!!!!!!!! Si la noi in scoala se stie ca d-na ................. le spune subiectele de concurs, inaintea inceperii, anumitor elevi. Cei care sunteti in masura, VA RUGAM sa luati ATITUDINE.

afag
5 iunie 2015
informati

Toata lumea stie dar nu spune nimic. Unii cica sunt profesori si au limbaj de salaho (ca doar primeste biciul),de la altul care e inspector si n-are salariu de 4mii (poate mai mult)....altu e parinte si are grija de educatia copilului (dar nu-i convin preturile), si uite asa mecanismul din educatie merge ca uns (cu alifie chinezeasca).

laur
5 iunie 2015
gramatica

Iar alifia tiganeasca tb sa mai dea pe la scoala.ca scrie ca un analfabet .

36 comentarii. Pagina 2 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 3 4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6176 secunde