BACALAUREATUL de toamnă, un DEZASTRU! Promovabilitate de 16% în Constanța! În țară, 80% dintre candidați AU PICAT!

352
3
BACALAUREATUL de toamnă, un DEZASTRU! Promovabilitate de 16% în Constanța! În țară, 80% dintre candidați AU PICAT! - bacalaureat14046446581409491284-1409522882.jpg

Articole de la același autor

Bacalaureatul de toamnă s-a dovedit a fi un dezastru. Potrivit datelor parțiale, la nivel național, 80 la sută dintre candidații care au susținut a doua probă a examenului maturității nu au promovat!

Astăzi vor fi publicare, pe edu.ro, rezultatele la bacalaureat, sesiunea din august. Până la ora 16,00, elevii vor putea depune contestații. Rezultatele finale vor fi afișate pe 4 septembrie.

Nici la Constanța situația nu este mai roz



Inspectoratul Școlar Județean Constanța a centralizat rezultatele examenului de Bacalaureat din sesiunea august-septembrie 2014. Astfel, în această sesiune au promovat 365 candidați (16, 11 %), cele mai multe medii fiind înregistrate pe segmentul 6 - 6.99: 326. Comparativ cu aceeași perioadă a anului 2013, se constată o creștere cu 3, 86 % (12,25% - rată de promovare în 2013, înainte de contestații). 

Comentează știrea

tavy
1 septembrie 2014
pfffff...

Ce ne vine din urma fratee....

nvt
1 septembrie 2014
nvt

nu pot crede ca acesti copii s-au descurcat pe tot parcursul anilor de scoala si acum au avut doar ghinion la examen... incep sa cred ca cea mai mare vina o au profesorii ce le-au dat doar note de trecere acesor copii in loc sa se gandeasca la o medota mai eficienta de predare.... in primul rand: rusine nu pentru elevi dar rusine pentru profesori.. pentru ca rezultatele de la examen oglindesc si munca profesorilor ..... care se pare ca si-au facut un prost obicei de a da doar note de trecere fara sa se mai osteneasca sa explice si acelor copii ce dovedesc ca nu stapanesc indeajuns materia .... Sa fim seriosi chiar nu vede nimeni acest lucru?!? notele foarte mici la examen, dovedesc clar ca acestii copii nu au stapanit niciodata materia, atunci cum de au trecut clasa ma intreb?!?

Paideuma
1 septembrie 2014
un posibil răspuns pentru ante-scriitor...

Ați încercat (măcar o dată) să vă documentați înainte de a vă irosi talentul țesutului de texte pe marginea unor subiecte suculente? Și totuși, nu cumva este mult mai interesant să începem să ne cunoaștem mai bine propriile ogrăzi? Și, dacă ne-am dori să nu fim suspectați de parti-prís-uri, ce-ar fi să ne asumăm atitudinea și comportamentul laș al tuturor "factorilor implicați în educație"? Profesorii... V-ați întrebat vreodată de ce profesorii sunt nevoiți să "treacă" elevii ce n-au nicio tangență cu studiul? (A-propos, cum se face "admiterea" în liceu?) Cât despre părinți...Câți dintre aceștia știu (efectiv!) unde este școala copilului, ce profesori are la clasă, cum se desfășoară activitatea instructiv-educativă?..etc....etc.... Cum ar fi oare să mergem (la propriu!) mai mult către școală și NU împotriva ei! P.S./Joc de maximum 3 minute: Întrebați-vă copiii ce au reținut după o zi școlară? M-aș declara bucuroasă și pentru un banal titlu notat pe tablă! Să-mi permit o interogare retorică cu privire la ultima lectură? Dar noi, adulții?

Răspuns la: nvt
Adăugat de : nvt, 1 septembrie 2014
nu pot crede ca acesti copii s-au descurcat pe tot parcursul anilor de scoala si acum au avut doar ghinion la examen... incep sa cred ca cea mai mare...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6019 secunde