BACALAUREAT 2017. EI SUNT ELEVII DE 10 AI CONSTANȚEI!

14254
5
BACALAUREAT 2017. EI SUNT ELEVII DE 10 AI CONSTANȚEI! - copii-1499262372.jpg

Articole de la același autor

Patru absolvenți de clasa a XII-a au reușit performanța de a lua zece pe linie la bacalaureat. 


Este vorba despre doi absolvenți ai Colegiului Național "Mircea cel Bătrân" și două absolvente de la Liceul Teoretic "Ovidius".


Ioana Frîncu, Iuliana Oana Nastor, Andreea Pernici și Vlad Popa au luat nota zece la toate probele. Toți au dat la disciplina la alegere Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană, așa că este lesne de ghicit ce drum vor alege în continuare, cei mai mulți optând pentru Facultatea de Medicină.


Andreea Pernici își dorește însă să schimbe politica românească, fiind tentată să studieze Științe Politice, în București.




ANDREEA PERNICI












IULIANA NASTOR








IOANA FRÎNCU
















Comentează știrea

gogu
5 iulie 2017
bravo...

mult succes in continuare!

epure
5 iulie 2017
:))

cu cine sa studieze stiinte politice la Ovidius? cu Cristi Vaslui care nu stie sa vorbeasca romaneste?am auzit ca acum invata limba albaneza!!

Ruxandra
5 iulie 2017
Felicitari

Bravo!

Anonim
6 iulie 2017
Bravo

Felicitari tuturor! Pacat totusi ca elevi ce trebuiau sa obtina 10 nu au obtinut..dar asta e Romania. Este vina profesorilor, nu a elevilor. Toata stima pentru cei patru elevi si multa bafta in viitor.

Daniela
11 iulie 2017
Cica 10

Titlul articolului trebuia sa fie de fapt "elevii de "10" ai Constantei. Nu ii vorbesc de rau pe toti, decat pe cei pe care ii cunosc si n-au avut o data media in liceu 10 la materiile acestea. Apropo, pentru ce au mai fost instalate camerele daca oricum nu s-au folosit? Cum puteti dormi linistiti noaptea?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.972 secunde