Bacalaureat 2017. Astăzi încep probele orale la limba străină

165

Articole de la același autor

Absolvenții de clasa a XII-a susțin, începând de astăzi, proba orală la limba străină de circulație internațională. În județul Constanța, sunt înscriși 3.683 de candidați. Cei mai mulți, 3.550, vor da proba la limba engleză, 105 vor susține examenul la limba franceză, 14 la limba germane modern, 6 la italiană și 8 la spaniolă.

Conform metodologiei bacalaureat 2017, proba începe la ora 9,00, după cum este programarea, în ordine alfabetică. Evaluarea se face, pentru fiecare candidat, de către doi profesori examinatori, dintre care unul este cadrul didactic care a predat disciplina respectivă la clasă, iar celălalt este un alt cadru didactic, de aceeași specialitate, din unitatea de învățământ. Fiecare candidat are la dispoziție 15 minute pentru elaborarea răspunsurilor și alte 10 - 15 minute pentru susținerea acestora în fața comisiei.

Odată încheiate probele orale, absolvenții au o săptămână de pauză, după care intră în focurile adevărate ale bacalaureatului: probele scrise. Acestea sunt programate pe 26, 27, 28 și 30 iunie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4719 secunde