Bacalaureat 2015 / Lucrările vor fi corectate în alte județe

315
Bacalaureat 2015 / Lucrările vor fi corectate în alte județe - rezultatebac1101436263824-1440327496.jpg

Articole de la același autor

Începând de mâine și până pe 28 august, se desfășoară probele scrise din cadrul examenului de bacalaureat național, prima probă fiind programată astăzi, la disciplina Limba și literatura română. 


La nivelul județului Constanța, 1.300 de candidați vor susține în cele șapte centre de examen (Liceul Teoretic "L. Blaga", L. Tehnic "Tomis", Liceul Tehnologic "D. Leonida", Liceul Tehnologic "C.A. Rosetti", Liceul Teoretic "N. Bălcescu" Medgidia, Liceul Teoretic Murfatlar, Colegiul Economic Mangalia), proba scrisă la disciplina Limba și literatura română.


Accesul candidaților în centrul de examen este permis în intervalul 7:30 - 8:30, pe baza actului de identitate, iar timpul destinat elaborării lucrării scrise este de trei ore, socotit din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. Pentru elaborarea lucrării scrise, candidații trebuie să folosească numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor și a desenelor, numai creion negru. Candidații care doresc să corecteze o greșeală taie fiecare rând din pasajul greșit cu o linie orizontală.


Menționăm că lucrările scrise vor fi corectate în alte județe decât cele din care provin. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0491 secunde