Autobuzul Veseliei "DRAM DRUM" își va încheia călătoria

147

Articole de la același autor

Au mai rămas doar două zile până când Autobuzul Veseliei "DRAM DRUM" își va încheia călătoria. Timp de două săptămâni, profesorii trăsniți au străbătut în lung și-n lat 15 localități constănțene, aducându-le zâmbetul pe buze multor copii. 


Sâmbătă, 19 august, aventura învățăceilor se oprește la Medgidia, unde vor fi întâmpinați de Gașca Zurli, care vor lua și ei parte la închiderea evenimentului. Spectacolul va avea loc la ora 19.00, în parcul 1 Mai. 


Reamintim că, pe parcursul acestei săptămâni, Autobuzul Veseliei a ajuns prin Siliștea, Pantelimon, Limanu și Cogealac. În fiecare dintre aceste localități, copiii au fost publicul perfect pentru un spectacol al școlii altfel, de vară, în care noțiunile predate de către profesorii trăsniți și învățate de "elevi" nu au primit note, ci zâmbete. Desigur, în "catalog" nu s-au pus nici absențe, iar cei mici nu au fost nevoiți să iasă la tablă. Dimpotrivă, metodele celor 14 profesori trăsniți au adus mare bucurie în sufletele lor și i-au fascinat tot timpul, copiii declarând că așa își doresc să fie școala de acum înainte. 


La Limanu, spre exemplu, căminul cultural a fost umplut până la refuz de copii, părinți și bunici, dornici să-i cunoască pe cei 14 profesori veseli și trăsniți. Peste 250 de elevi s-au întâlnit cu Toboșarii Veseli, cu Magnificul Antonio, cu Bocănilă, cu Buburuza Teatrală, cu Monalissa și cu toți ceilalți membri ai echipei "DRAM DRUM". 


Rând pe rând, cei mici au urcat pe scenă spre a-și încerca norocul și spre a-și exersa talentul la tobe, profesorul John Micu descoperind, astfel, că unii dintre ei au o înclinație aparte spre muzică. Ca de fiecare dată, acesta a fost atelierul cel mai frecventat și mai dorit, datorită unicității sale și a ineditului pe care îl propune. 


Atelierul de baloane de săpun a fost al doilea cel mai aglomerat atelier, urmând atelierul de pantomimă, cel de teatru de umbre și cel de jonglerie. 


Nici la Cogealac, copiii nu s-au lăsat mai prejos. Deși în număr mai mic decât în celelalte localități, ei au fost la fel de încântați și de atelierele prezentate și de metoda distractivă aplicată de dascăli. Ultimele opriri au fost la Mereni, Adamclisi, urmând ca, astăzi, atelierele distractiv-educative să fie deschise pentru copiii din comuna Vulturu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4571 secunde