Ateliere de lucru cu specialiști străini, la Universitatea "Ovidius"

220
Ateliere de lucru cu specialiști străini, la Universitatea

Articole recomandate

În cadrul proiectului "Planul maritim spațial comun pentru Marea Neagră - zona transfrontalieră România, Bulgaria", finanțat de Comisia Europeană din Fondul European pentru Pescuit și Afaceri maritime (EMFF), prin Agenția Executivă pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (EASME), Universitatea "Ovidius", în calitate de instituție parteneră, organizează, astăzi, începând cu ora 10, în Campus, trei ateliere de lucru tematice. 


În cadrul atelierelor de lucru, specialiști din cele două țări vor prezenta trei studii de caz privind amenajarea spațiului maritim din zonele Eforie, Sf. Gheorghe și, respectiv, Burgas. 


Cele trei studii de caz vor prezenta analiza și alocarea spațială și temporală a activităților umane în zonele marine respective, dintr-o perspectivă complexă, ce îmbină dezvoltarea economică, protejarea mediului și a patrimoniului cultural. 


Evenimentul se adresează, în egală măsură, autorităților naționale și locale implicate în planificarea spațială maritimă, agenților economici interesați de dezvoltarea unor afaceri în zonă, agențiilor de mediu, specialiștilor în planificarea spațială maritimă, dar și persoanelor interesate de procesul elaborării unui plan de amenajare a spațiului maritim în concordanță cu directiva Uniunii Europene în domeniu (2014/89/UE).  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3886 secunde