Ateliere de limba engleză gratuite pentru copii

202
Ateliere  de limba engleză  gratuite pentru copii - ateliere-1443806131.jpg

Articole de la același autor

Centrul Internațional Helen Doron English derulează, în luna octombrie, în mai multe centre comerciale din Constanța și din București, ateliere interactive gratuite de învățare a limbii engleze pentru copii, după o revoluționară metodă ce a produs rezultate pozitive în rândul a peste două milioane de copii din întreaga lume.

Metoda de predare inițiată de celebrul profesor se bazează pe câteva principii de bază, printre care: încurajare continuă, repetare și asociere cu acțiunile și obiectele din jurul nostru, grupuri mici și operaționale, ascultare în fundal și jocuri inovative.

"Suntem convinși că tehnologia realității augmentate îi ajută pe copii să vadă educația ca o extensie naturală a procesului de joacă. Copiii nu simt că învață, ei se relaxează, participă la activități distractive, dar la finalul procesului, își vor îmbunătății, cu siguranță, bagajul de cunoștințe", declară specialistul în educație Ștefania Filip, coordonator al Centrului Internațional Helen Doron English, în România.

În cadrul atelierelor interactive, va avea loc și o tombolă cu premii constând în aplicații inovative de învățare a limbii engleze, pentru smartphone, tablete sau laptop-uri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2373 secunde