Asociația Elevilor are o nouă conducere

229

Articole recomandate

În cadrul recentei ședințe a Adunării generale a Asociației Elevilor din Constanța, a fost ales noul Birou de conducere, care va reprezenta și apăra dreptu-rile și interesele elevilor din județul Constanța în mandatul iunie 2015 - iunie 2016.


Noul Birou de conducere al Asociației Elevilor din Constanța este format din: Constantin-Alexandru Manda - președinte, elev în clasa a IX-a în cadrul Liceului Teoretic "Lucian Blaga"; Oana-Mihaela Berbec - vicepreședinte, elevă în clasa a XI-a în cadrul Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru"; Geanina-Maria Bostan - vicepreședinte, elevă în clasa a IX-a în cadrul Liceului Teoretic "George Călinescu", și Andrei Mușat-Hristodorescu - vicepreședinte, elev în clasa a X-a în cadrul Liceului Teoretic "Decebal".


În cursul acestei săptămâni, fosta echipă de conducere a asociației își va prezenta bilanțul, iar noua echipă, obiectivele pentru mandatul 2015-2016. De asemenea, în perioada 11-13 iunie vor avea loc o serie de evenimente prilejuite de aniversarea a doi ani de la înființarea AEC.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2997 secunde