Aproape 800 de candidați prezenți la Bacul de toamnă

146
Aproape 800 de candidați prezenți la Bacul de toamnă - peste800-1471790306.jpg

Articole de la același autor

Șase centre de evaluare a competențelor stabilite la nivelul județului Constanța vor găzdui, astăzi, prima probă scrisă a celei de-a doua sesiuni de Bacalaureat, cea de Limba și literatura română. 


Așadar, cei 774 de candidați vor lua loc în băncile de la Liceul Teoretic "Lucian Blaga" Constanța, Colegiul Tehnic "Tomis" Constanța, Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța, Colegiul Tehnic de Marină "Alexandru Ioan Cuza" Constanța, Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia, Liceul Teoretic "Callatis" Mangalia.


Și la ediția de toamnă, înregistrările audio-video din sălile de examen vor fi verificate, prin sondaj, de către comisiile de Bac, după încheierea fiecărui examen scris, așa încât nu vor fi tratați mai… deosebit.


În cazul în care la această verificare prin sondaj se constată nereguli, atunci comisia trebuie să verifice înregistrările din toate sălile de examen din acel centru. Elevii prinși că au încercat să copieze sau că au copiat sunt eliminați din examen. 


Fiecare lucrare este notată de câte doi profesori. La corectare, dacă diferența dintre notele date de cei doi evaluatori este mai mică de 0,50 puncte, nota finală este media aritmetică cu două zecimale a celor două note, fără rotunjire. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2004 secunde