A șaptea săptămână de festival COOLtural stă să înceapă, în Mamaia

156
A șaptea săptămână  de festival COOLtural  stă să înceapă, în Mamaia - asaseasaptamana-1471955458.jpg

Articole de la același autor

Spectacolele din cadrul Festivalului verii - Caruselul COOLtural reîncep joi, 25 august, cu o nouă reprezentație a Teatrului de Stat Constanța - "Scaiul", de Georges Feydeau, în regia lui Ion Lucian.

Jezebel revine la Caruselul COOLtural în concertul "De la Maria Tănase la Edith Piaf, prin Micul Paris". Un repertoriu ce conține cântece din folclorul românesc, cu precădere ale măiestrei Maria Tă-nase, precum și melodii celebre ale lui Edith Piaf, "privighetoarea" Franței, reinterpretate în maniera personală și inconfundabilă a talentatei Izabela Barbu.

Vineri, 26 august, spectacolul Baby Fashion Day este de fapt un show realizat de Clubul Amicii Constanța și dedicat fashion-ului pentru copii, cu defilări de modă și concursuri de Mini Miss și Mini Mister.

Sâmbătă, 27 august, studenții Facultății de Arte a Universității "Ovidius" și actorii Teatrului de Stat Constanța urcă din nou pe scenă, pentru "Mamaia în costum de baie", comedia spumoasă regizată de Lucian Iancu. Seara va fi încheiată de binecunoscuții instrumentiști Adrian Naidin și Ionuț Micu, care vor oferi un concert inedit - "Tari ca piatra". Un surprinzător duet de violoncel și tobe, completat de vocea lui Naidin, strălucitor în partiturile clasice și plin de forță și har în folclor. Experimental și rebel, Ionuț Micu reinventează rock-ul într-o versiune specială, adăugând vigoare și forță unor piese consacrate deja.

Duminică, 28 august, ne vom reîntâlni cu Gașca Zurli în Piațeta Casino din Mamaia. Un nou spectacol educativ și interactiv pentru copii, cu zâne, vrăjitoare, pitici, muzică, dans și jocuri, pentru ca cei mici să se simtă iubiți și importanți. Apoi, Alexandru Neș va urca pe scenă, pentru un concert exploziv: muzică de calitate și bună dispoziție. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9705 secunde