A cincea ediție a Festivalului "Tanța și Costel"

167

Articole de la același autor

Astăzi, la Cercul Militar Medgidia, pentru al cincilea an, se ridică din nou cortina Festivalului Național de Teatru "Tanța și Costel". 


Până pe 25 septembrie, sala de spectacole a Cercului invită spectatorii medgidieni la o porție de cultură și voie bună oferită de trupe de teatru de pe tot cuprinsul României, inclusiv trupe de teatru locale. 


În decursul celor trei zile de festival, vor fi prezentate opt piese de teatru din repertoriul național și internațional. 


Programul este următorul: astăzi, de la ora 16,30, proiecțiile "Hamlet", de W. Shakespeare, și "Carre de dame", după Gheorghe Brăescu; "Certificatul", de Constantin Venerus Popa; mâine: "Pinocchio", de Carlo Collodi, "Tango, monsieur", de Aldo Castro, "Audiția", de Alexandr Galin și "În cursul zilei de azinoapte", de Cornel Udrea.Dumi-nică, 25 septembrie, sunt programate: "Românie dragă, Elveția mea!", de Cornel Udrea, "Cerere în căsătorie", de A.P. Cehov, "4x4 personaje", de Daniela Marin. La ora 20.30 - festi-vitatea de premiere a trupelor de teatru participante. 


Pentru toți cei interesați, intrarea este liberă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Septembrie 2016
Stire din Social : Atenție,  se oprește apa în Medgidia!
Pagina a fost generata in 0.9515 secunde