72 de elevi constănțeni la Olimpiada Națională de Limba Turcă

132
72 de elevi constănțeni la Olimpiada Națională de Limba Turcă - e25478dab675b33e5441c59b2c44dfc4-1396616322.jpg

Articole de la același autor

Uniunea Democrată Turcă din România în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale organizează în perioada 7-9 aprilie, la București, Olimpiada Națională de Limba Turcă. În competiție sunt înscriși 72 de elevi din județele Constanța, Tulcea și din București care s-au clasat pe primele locuri la faza județeană a concursului. Proba scrisă va avea loc în data de 8 aprilie și va fi găzduită de Liceul Teoretic "Dante Alighieri".


Miercuri, 9 aprilie, elevii participanți la olimpiadă vor vizita Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa" și Parlamentul României,


Festivitatea de premiere va avea loc în data de 9 aprilie, la orele 18 și se va desfășura în prezența președintelui UDTR Osman Fedbi, a secretarului general Ervin Ibraim, a deputatului Iusein Ibram și a inspectorului de specialitate din cadrul MEN Vildan Bormambet.La festivitatea de premiere sunt așteptați să participe ambasadorul Republicii Turcia la București Omur Solendil, reprezentanți ai Asociației Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD) și ai Primăriei Capitalei.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4747 secunde