Galerie FOTO / Cum își așteaptă Mamaia turiștii la început de sezon

1972
5

Articole de la același autor

Turiștii sunt așteptați să dea năvală în acest week-end, la mare. Cea mai aglomerată va fi stațiunea Mamaia, acolo unde, deocamdată, este șantier. Se lucrează continuu, pe toate fronturile, și pe faleză, și în piațete, și la pasarele. Muncitorii trag tare pentru a finaliza cât mai mult din lucrările de reabilitare a stațiunii. Unii prind ultimele șuruburi la rigole, alții finisează pavajul sau vopsesc balustradele pasarelelor.

Pe anumite porțiuni, lucrările sunt deja aproape terminate, cum ar fi în piațeta de la Perla, la Cazino, pe faleză, de la Hotel Sulina, până la Hotel Iaki. În alte zone, încă se mai asfaltează și de-abia a fost adus granitul pentru promenadă, iar dincolo de Hotel Rex de-abia se scoate asfaltul vechi și se pregătesc instalațiile electrice și de scurgere a apei.

Turiștii se pot plimba pe faleză dintr-o parte în alta a stațiunii, chiar dacă pe alocuri mai sunt încă mormane de pământ, nisip sau granit. Zonele unde șantierul este în toi sunt însă izolate și împrejmuite cu gard, pentru a se evita pericolul de accidentare.

Noua faleză are atât zone de circulație rutieră, cât și zone cu acces exclusiv pietonal. De la Cleopatra spre Cazinou, pe aproximativ un kilometru, se amenajează o porțiune cu acces pentru autovehicule, cu parcarea aferentă. Se va circula tot pe un singur sens, ca și în prezent, iar parcările vor fi resistematizate, astfel încât pe partea către plajă se va parca în spic, iar pe partea cu hotelurile se va parca în lung. Se obțin în acest fel 402 locuri de parcare.

Apoi, în zona Flora - Ovidiu se va ieși într-o parcare amenajată. De asemenea, în dreptul complexului hotelier Doina, pe locul actualului bazin de apă, se va face o altă parcare cu un număr total de 128 de locuri. Pe tot acest traseu, a fost deja marcată o pistă pentru bicicliști și rolleri, cu dublu sens. După închiderea șantierului vor fi plantați 150 de arbori.

Pasarelele pietonale sunt aproape gata

Deși reprezentanții firmei care au construit pasarelele pietonale le dădeau gata la începutul lunii iunie, acestea sunt încă în lucru. La pasarela de la Cazino au fost montate scările laterale, iar la cea de la Rex a fost montat și detaliul arhitectural ce aduce cu un val. Cert este că structurile de metal sunt impresionante. Pasarela de la Cazino imită un năvod, ea purtând, de altfel, numele de "Năvod cu pescăruș", iar cea de la Rex imită un val, fiind botezată "Val retro".

Comentează știrea

Constantean
14 iunie 2014
Masinile parcate din Mamaia

Zona dintre Perla si Cazino nu-mi place deloc. Masinile parcate pe partea dinspre plaja de multe ori intra si pe trotuar. Bancile de odihna au disparut, trotuarul opus a fost inghitit de alta parcare, nu s-a mai facut pista de biciclete, spatiul verde de pe strada a fost distrus. Nu mai vin in Mamaia.

Mociu C
14 iunie 2014
Doua scursuri legionare impreuna cu o mina de mafioti din Primarie au nenorocit Constanta pe toate planurile

Ma intreb la ce lucru bun se pot astepta constantenii si turistii atit cit timp o mina de mafioti in frunte cu o Fasole Drogata si un Porc Vesnic Beat conduc Constanta ? La fel ma intreb la ce lucru bun se pot astepta locuitorii orasului Ovidiu atit timp cit un grup abject de infractori, grupul de infractori creat de Zdreanță Scupra care cuprinde clanurile nespalatilor paria Fane tiganu si Hanganu, isi fac de cap in Ovidiu. Sa stie acesti boriti nespalati ca faptele lor sunt indosariate si ca zilele care le-au mai ramas in libertate sunt numarate. Orasul Ovidiu are nevoie de un om integru, care a dovedit ca pune drapelul patriei mai presus de interesele personale.

ceolacu marian
15 iunie 2014
SPALARE DE BANI

AFACEREA " MAMAIA" E O ALTA AFACERE DIABOLICA DE A LUI MAZARE.LIPSA DE RESPECT FATA DE TURISTI CONTINUA...INtRE PERLA SI CAZINO NU MAI EXISTA TROTUARE , NU MAI EXISTA BANCI....MAZARE A FACUT BULEVARD IAR LUMEA CIRCULA HAOTIC LA UN LOC CU MASINILE..A STRICAT STATIUNEA.MAZARE E DUSMANUL SPATIULUI VERDE ,MAZARE E DUSMANUL PETONILOR...PENTRU CA I A PEDEPSIT SA SE CATARE PE PASARELELE ALEA TAMPITE.INTR O STATIUNE NU SE CIRCULA CU MASINA CU 80KM/H...E O Mare nesimtire...iar mamaia arata ca un circ colorat cu pretentii " de fitze" asemeni primarului .Orasul deasemeni e o ruina imputita. imi e rusine ca locuiesc in constanta , un oras cu 00000 obiective turistice, faralocuri de promenada si fara parcuri adevarate si locuri de recreeere.pe plaja la fel s a umplut de baldachine si sezlonguri, obligandu te sa ti platesti locul de parcare pe plaja imputita de la mamaia.ASA VOI FI OBLIGAT SA MERG LA PLAJA LA BARCELONA , LA MAREA MEDITERANA SI LA ESTORIL IN PORTUGALIA PENTRU CA SUNT PRETURI MULT MAI MICI DECAT IN MAMAIA

visit the site
16 iunie 2014
visit the site

birkin bag hermes Stiri Social : Galerie FOTO / Cum își așteaptă Mamaia turiștii la început de sezon | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online visit the site http://liberty-resources.org/hermes-handbags/hermes-bags-hermes-uk-hermes-birkin-replica-ebay-deluxemod.asp

on the main page
18 iunie 2014
on the main page

hermes outlet store uk Stiri Social : Galerie FOTO / Cum își așteaptă Mamaia turiștii la început de sezon | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online on the main page http://dinamic.pt/hermes-handbag/replica-hermes-cheapest-item-handbags-2-on-sale-6.asp

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Iunie 2014
Stire din Economie : 700 de motoare invadează Mamaia
Pagina a fost generata in 0.4235 secunde