Ei, nevinovații

607
Ei, nevinovații - d29ea3608fa94f6a5fce296f72d8d61c.jpg

Articole de la același autor

Că Guvernul Boc nu prea știe de unde să apuce criza și cum să procedeze cu ea, sunt de acord. Aș folosi cuvinte mult mai tari despre deținătorii portofoliilor acestui Cabinet, dar sunt alții mai înverșunați împotriva lor și mai bogați la gură decât mine. Că o să ne usture dorsalul după ce ne-or impozita ăștia și gura de oxigen, știu: înjur și eu, ca tot românul plin de obidă, să nu creadă careva că îmi convine ce se întâmplă. Că Băsescu a luat-o pe arătură cu "pamperșii", iarăși sunt de acord, din postura de părinte: și eu i-aș flutura scutecele pe la nas după ce am auzit de sfaturile nelalocul lor date celor care se gândesc să procreeze. Că PDL și-a dat singur cu tesla în ouă, lansându-și toți sateliții pe orbite în jurul banului public (remember Ridzi și nu doar Ridzi), nici asta nu am înghițit și nu înghit. Mă mai nevrozează și că maică-mea nu poate ieși la pensie anticipat, astfel încât să-și vadă liniștită de nepoți.
Dar nu sunt de acord în ruptul capului ca vina să fie aruncată exclusiv în cârca actualilor guvernanți, întrucât nici cei care urlă acum nu au fost mai breji la vremea lor, pe când aveau destinele țărișoarei pe mână. Țărișoară de soarta căreia sunt convins că li se rupe inima băieților ăstora din Opoziție. Băieți care au și uitat că, vreme de 20 de ani, s-au tot perindat pe la Cotroceni și prin Victoriei, fără să facă altceva decât să-și umfle conturile în mod iresponsabil, să-și aranjeze clicile și să facă țara praf.
Și mă mai deranjează ceva, făcând abstracție de ideile fixe ale lui Băsescu cu mogulii lui cu tot. Realitatea a început, de ieri, să bage în buclă un fel de promo revoluționar folosindu-se de ultima melodie a B.U.G. Mafia. Știți care, titlul ei necenzurat este mult prea tare pentru a fi suportat de hârtia de ziar. Problema este că imaginile ce însoțesc muzica de pe fundal sunt exclusiv cu pedelei paralei în contrast cu pensionarii revoltați de alaltăieri. Când, de fapt, textul piesei se referă la marasmul politic în general, nu doar la un partid. Asta apropo de manipulare prin intermediul tembelizorului...

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Mai 2010
Stire din Comentarii : Trăim și e de-ajuns
Luni, 10 Mai 2010
Stire din Comentarii : Nu mai cred
Sâmbătă, 08 Mai 2010
Stire din Comentarii : Un bugetar se legăna…
Miercuri, 05 Mai 2010
Stire din Comentarii : Ce ascunde Nicușor?
Luni, 03 Mai 2010
Stire din Comentarii : Aceste cuvinte "ne doare"
Pagina a fost generata in 0.4257 secunde