Sfaturi
Uscarea legumelor pentru sezonul rece
O metodă străveche și sută la sută naturală de uscare a roșiilor te ajută să te bucuri de ele în orice anotimp, avantajul fiind că vitaminele se păstrează intacte. Ele trebuie doar tăiate felii, după care se adaugă deasupra sare, piper, busuioc și alte condimente după gust. Astfel pregătite, se așază pe un grătar înalt, în bătaia soarelui. Seara se țin acoperite cu o pânză, iar a doua zi se reia procedura, până când roșiile se deshidratează complet.
Nu disperați că a trecut vara, întrucât soarele poate fi înlocuit fără probleme și cu… focul din cuptor. Așadar, condimentați roșiile, adăugați câteva picături de ulei de măsline, dați-le la cuptor o oră, iar după ce se răcesc, puneți-le în borcane.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Miercuri, 14 Septembrie 2011
Miercuri, 07 Septembrie 2011
Vineri, 01 Aprilie 2011
Joi, 02 Septembrie 2010
Marţi, 03 August 2010
Sâmbătă, 12 Iunie 2010
Luni, 12 Aprilie 2010
Miercuri, 07 Aprilie 2010