Cosmetica la domiciliu

Știi să te pensezi corect?

556
Știi să te pensezi corect? - perfect20eyebrowssaidaonline-1331474366.jpg

Articole de la același autor

Poți economisi atât timp, cât și bani, dacă te pensezi singură. Este știut că sprâncenele bine definite îți pot schimba radical look-ul, dar este foarte important să le pensezi corect, astfel încât forma lor să fie în concordanță cu fizionomia ta.

Iată cum îți poți defini perfect sprâncenele, potrivit specialistei Bogdana Oancea Stoian:

1. Privește-ți cu atenție sprâncenele. Astfel vei observa chiar și cele mai mici detalii și îți vei putea face o părere despre forma lor exactă. Folosește apoi o linie pe care să o plasezi în colțul interior al ochiului. Sprâncenele ar trebui să înceapă exact deasupra colțului interior.

2. Dacă vrei un aspect natural, poți lăsa ceva mai multe fire de păr la începutul sprâncenei.

3. Dacă sprâncenele tale sunt arcuite în mod natural, tot ce trebuie să faci este să le accentuezi forma. În cazul în care sprâncenele sunt aproape drepte, le poți oferi prin pensare o formă ușor arcuită.

4. Pentru a decide unde vei realiza arcuirea, plasează o riglă în dreptul nasului, iar apoi un alt obiect drept, precum un creion dermatograf, care… să taie pe diagonală pupila. Locul de intersecție al creionului cu sprânceana va fi cel mai înalt punct al arcului.

 

5. Și punctul de finalizare al sprâncenei este foarte important. Pentru a afla care este acesta, plasează creionul dermatograf la fel ca în pasul anterior, pe diagonala ochiului, apoi paralel cu el, un alt creion sau o riglă, chiar la coada ochiului. Punctul de final al sprâncenei va fi indicat de linia paralelă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1091 secunde