"Pune-ți, băăă, termopan!"

427
1

Articole de la același autor

La cât de iubitori sunt românii noștri "de organizarea unui grătărel", chiar și în zilele frumoase de iarnă, ca să nu mai vorbim de perioadele frumoase de pe parcursul anului, cititorul nostru, Mircea Condrea, a considerat necesar să lanseze, și pe această cale, un SOS vecinului său, care nu concepe să treacă week-end "de la Dumnezeu", fără să pună de-un grătar în curtea din spatele blocului, chiar sub geamurile locatarilor. În aceste condiții, își obligă constant vecinii să țină geamurile închise, pentru ca apartamentele să nu le fie invadate de fum. Iar ca să fie tacâmul complet, grătărelul este asezonat și cu manelele de rigoare, cu discuții aprinse, așa, "cât mai tare, să ne distrăm cu toții!".

Legea Picnicului nu-l sperie

Știindu-l mai slobod la gură și la comportament, ceilalți locatari evită să se ia de el și țin geamurile închise, pentru ca apartamentele să nu le fie invadate de fum. "Dar eu n-am mai rezistat și l-am rugat măcar să dea muzica mai încet și să nu vorbească atât de tare până la 2 dimineața, că nu putem să ne odihnim. L-am întrebat dacă are copii și mi-a zis că nu e treaba mea, că el trăiește cum vrea"- ne-a mai spus M.C. Apoi, replicile prea iubitorului de grătar au curs în cascadă: "Ce ai, mă, unde stai tu? Ești polițai? Du-te bă, de-aici, nu mă interesează pe mine că mă auzi tu vorbind! Du-te și reclamă unde vrei, o să vedem noi cine e mai șmecher! Puneți, băăă… geamuri termopan și lasă-mă în pace!".

Cititorul nostru susține că oamenii din zonă l-au reclamat la Secția IV de poliție, sectoristul din zonă s-a deplasat la fața locului, i-ar fi dat un "avertisment", moment în care a promis că nu mai face, însă, după plecarea lui,

și-a reluat vechiul obicei, spre disperarea vecinilor. De atunci, locatarii se tot întreabă dacă Legea Picnicului nu este valabilă pentru toți. 

Comentează știrea

!!!
27 septembrie 2014
Chiru meseriasul

Asta-i Chiru...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Martie 2014
Stire din Cetățenești : Câinii de companie, interziși la bloc?
Pagina a fost generata in 0.8145 secunde