"Pisica ridică blocul în picioare la 4 dimineața!"

460
3

Articole de la același autor

"M-am mutat la bloc cu pisică cu tot și am probleme mari cu vecinii, din cauză că pisica mea e obișnuită să miaune zdravăn la 4 dimineața. Așa a făcut mereu, la casă nu deranja pe nimeni, nici măcar pe mine. Există tratament pentru așa ceva?" - întreabă Miruna Vera.


Mieunatul exagerat și la ore nepotrivite este considerat un soi de afecțiune, care se manifestă la majoritatea pisicilor bătrâne sau care nu stau prea bine cu sănătatea. Însă, după cum ne-a explicat medicul veterinar Gheorghiță Mureșanu, indiferent de vârstă, pisicile n-au nicio problemă să facă gălăgie maximă când simt nevoia să-și marcheze teritoriul, când se simt ignorate, le este foame sau sunt dezorientate. Cât privește tratamentul, trebuie găsită cauza, iar acest lucru este posibil dacă este supusă unei examinări medicale la un cabinet veterinar. Dacă se ajunge la con-cluzia că pisica este prea vocală din cauza unui obicei, pentru a evita deranjarea vecinilor, indiferent de oră, trebuie să i se acorde atenție, după care se va liniști.


Comentează știrea

giony
25 septembrie 2014
ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE!

ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE! Timpul este capital pretios, investeste-l cu folos! Consultant firma multinationala ofer activitate part-time (2-3 ore/zi), pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale. INSTRUIRE GRATUITA! Pentru detalii trimite "vreau " la : e-mail : [email protected].

giony
25 septembrie 2014
Cursuri afaceri online GRATUIT

Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul "trimite curs" la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate ,pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti,seriosi ,harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata.Drumul este lung si sigur,dar asigura stabilitatea financiara pe viata.

maria
24 noiembrie 2014
munca la domiciliu

Locuri de munca ! Baza: contract legal! NU este MLM si nici joc piramidal! Cautam operatori online care pot castiga cel putin 300 de dolari lunar, muncind doar 3 ore pe zi Pentru detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 August 2014
Stire din Cetățenești : Sterilizarea, benefică sau nu pisicii?
Pagina a fost generata in 0.9528 secunde