Pe mâna cui lăsați copiii, persoanele neajutorate și casa, de sărbători?

1762
9
Pe mâna cui lăsați copiii, persoanele neajutorate și casa, de sărbători? - 23decfond2bone-1387807330.jpg

Articole de la același autor

Dacă în familia dumneavoastră există copii, adulți sau vârstnici care nu pot fi lăsați singuri de sărbători, puteți "să închiriați", prin agențiile specializate, personal calificat, pe mâna căruia să lăsați, cu încredere, și casa. De regulă, tariful este de 20 de lei pe oră, iar pentru noaptea de Revelion, de 350 lei, însă prețurile pot fi negociate.

"Profesoară cu experiență în creșterea copiilor de orice vârstă, supraveghez copii, dar și vârstnici, în perioada sărbătorilor, inclusiv în noaptea de Revelion. Seriozitate și răbdare maxime".

După ce a văzut acest anunț, cititoarea noastră, Maria Nan, a răsuflat ușurată. Are doi copiii până în patru ani, iar mama ei, în vârstă de 71 de ani, are un picior și o mână în ghips: "Sunt foarte obosită, iar soțul s-a gândit, pe ultima sută de metri, să-mi facă o surpriză de sărbători, să plecăm și noi la munte în perioada Crăciun - Revelion. Mama e nedeplasabilă, iar al doilea copil are un an și o lună, aș vrea să stea liniștit acasă. Rudele sunt toate ocupate în perioada asta, mai degrabă mi-ar conveni o bonă. Am pus mâna pe telefonul din anunț și nu mică mi-a fost surpriza când așa-zisa profesoară era o femeie simplă. Degeaba a încercat ea să-mi spună că se pricepe la copii, dacă a pornit în minciună, mai am eu încredere să-i las casa, mama și un copil pe mână? Mă interesează o persoană străină, de încredere și cu răbdare la copii și bătrâni, dar nu știu de unde să o iau. Plătesc, numai să fie de încredere, că pe anunțuri nu mă mai pot baza. Am o prietenă, a avut o bonă care i-a furat toate bijuteriile și a dispărut".

Personal calificat și acreditat ANOFM

Pentru astfel de situații, în Constanța există firme acreditate de Agenția pentru Forță de Muncă, a căror experiență datează de ani de zile, care selectează, recrutează și plasează personal pentru îngrijire copii, vârstnici sau alte persoane aflate în dificultate, dar și pentru menaj. În plus, personalul este special calificat pentru asemenea servicii, dar și testat psihologic și cu cazierul la zi.

Cum găsiți persoana potrivită

Procedura de găsire a bonei care să răspundă cerințelor, în funcție de fiecare caz în parte, presupune contactarea unei firme de profil. Oferta agențiilor de babysitting și menajere este generoasă și poate fi consultată în Pagini Aurii sau pe internet. Chiar și pe ultima sută de metri, vă puteți încerca norocul, în-trucât, de regulă, aceste firme au suficiente bone disponibile pentru a acoperi cererea. În plus, aceste firme garantează asupra integrității lor morale și profesionale a bonelor, deci puteți să vă lăsați cu încredere casa și persoanele dragi pe mâna lor.

Referitor la obligațiile bonelor ocazionale, categoric, prima lor îndatorire este să-i îngrijească pe copii sau pe cei aflați în dificultate, fără cusur, în perioada cât sunt angajați și, evident, să aibă grijă și de casă. Însă, tot la capitolul obligații intră și asigurarea distracției, doar e vorba de sărbătorile cele mai importante din an și toată lumea trebuie să le resimtă.

Servicii și la domiciliul bonelor

Categoric, dacă asta dorește clien-tul, bona se poate deplasa la domiciliul copiilor. Așadar, firmele dispun de persoane care nu au nicio problemă să fie ele gazdele celor mici. Indiferent de loc, însă, bonele sunt special pregătite pentru a avea o bună comunicare cu copiii, dar și cu adulții, astfel încât prezența lor să fie cât mai agreabilă.

De Revelion, ceva mai scump

Potrivit firmelor constănțene de profil contactate, prețul unor servicii ocazionale de babysitting este de circa 20 lei pe oră, bonele putând fi "închiriate" exact pe câte ore sau zile dorește clientul. Însă, pentru noaptea de Revelion, supravegherea și distracția ajung la 350 de lei. Cei care au veleități de buni negociatori, își pot încerca puterea de convingere, căci este loc de negociere și în asemenea situații.

Comentează știrea

Moncler online
28 decembrie 2013
Moncler online

These all YouTube gaming videos are really in nice quality, I watched out all these along by means of my mates. Moncler online http://www.kleingericht.nl/

hogan rebel
30 decembrie 2013
hogan rebel

spaccio hogan[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hoganscarpe.html]spaccio hogan[/url]hogan online[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hoganscarpe.html]hogan online[/url]hogan uomo[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]hogan uomo[/url]hogan rebel[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]hogan rebel[/url]hogan outlet[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]hogan outlet[/url]scarpe hogan[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]scarpe hogan[/url]hogan donna[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]hogan donna[/url]spaccio hogan[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]spaccio hogan[/url]spaccio hogan[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]spaccio hogan[/url]hogan donna[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]hogan donna[/url]hogan scarpe[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]hogan scarpe[/url]hogan rebel[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]hogan rebel[/url]outlet hogan[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]outlet hogan[/url]hogan sito ufficiale[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]hogan sito ufficiale[/url]spaccio hogan[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]spaccio hogan[/url]hogan uomo[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]hogan uomo[/url]scarpe hogan[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]scarpe hogan[/url]hogan interactive[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]hogan interactive[/url]hogan scarpe[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]hogan scarpe[/url]hogan donna[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]hogan donna[/url]hogan online[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]hogan online[/url]hogan outlet[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]hogan outlet[/url]scarpe hogan uomo[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]scarpe hogan uomo[/url]hogan donna[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]hogan donna[/url]spaccio hogan[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]spaccio hogan[/url]hogan interactive[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]hogan interactive[/url]hogan outlet[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]hogan outlet[/url]hogan scarpe[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]hogan scarpe[/url]outlet hogan[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]outlet hogan[/url]hogan sito ufficiale[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]hogan sito ufficiale[/url]hogan donna[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]hogan donna[/url]spaccio hogan[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]spaccio hogan[/url] hogan rebel http://www.centromedicopiumazzo.it/hogandonna.html

babyliss big hair
4 ianuarie 2014
babyliss big hair

babyliss curling wand[url=http://www.leconch.com/cheapbabylissuk.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.leconch.com/cheapbabylissuk.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.leconch.com/cheapbabylissuk.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.universitylodgeofliverpool.org.uk/cheapestbabylissuk.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.universitylodgeofliverpool.org.uk/cheapestbabylissuk.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.universitylodgeofliverpool.org.uk/cheapestbabylissuk.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.universitylodgeofliverpool.org.uk/cheapestbabylissuk.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.universitylodgeofliverpool.org.uk/cheapestbabylissuk.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.universitylodgeofliverpool.org.uk/cheapestbabylissuk.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.universitylodgeofliverpool.org.uk/cheapestbabylissuk.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.universitylodgeofliverpool.org.uk/cheapestbabylissuk.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.conservatories-doors-windows.co.uk/salebabylissuk.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.conservatories-doors-windows.co.uk/salebabylissuk.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.conservatories-doors-windows.co.uk/salebabylissuk.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.conservatories-doors-windows.co.uk/salebabylissuk.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.conservatories-doors-windows.co.uk/salebabylissuk.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.conservatories-doors-windows.co.uk/salebabylissuk.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.conservatories-doors-windows.co.uk/salebabylissuk.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.conservatories-doors-windows.co.uk/salebabylissuk.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.elitehottubs.co.uk/vipbabylissuk.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.elitehottubs.co.uk/vipbabylissuk.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.elitehottubs.co.uk/vipbabylissuk.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.elitehottubs.co.uk/vipbabylissuk.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.elitehottubs.co.uk/vipbabylissuk.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.elitehottubs.co.uk/vipbabylissuk.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.elitehottubs.co.uk/vipbabylissuk.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.elitehottubs.co.uk/vipbabylissuk.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.findasportbuddy.co.uk/cheapsalebabylissuk.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.findasportbuddy.co.uk/cheapsalebabylissuk.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.findasportbuddy.co.uk/cheapsalebabylissuk.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.findasportbuddy.co.uk/cheapsalebabylissuk.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.findasportbuddy.co.uk/cheapsalebabylissuk.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.findasportbuddy.co.uk/cheapsalebabylissuk.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.findasportbuddy.co.uk/cheapsalebabylissuk.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.findasportbuddy.co.uk/cheapsalebabylissuk.html]babyliss big hair[/url] babyliss big hair

Sac Micheal Kros
5 ianuarie 2014
Sac Micheal Kros

This article is really great, a friend gave me a look. I saw, I would like to express the feelings I saw. Others did not feel that I do not mind, at least now I show myself. Sac Micheal Kros

babyliss perfect curl
7 ianuarie 2014
babyliss perfect curl

Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.openchurchnetwork.co.uk/babylissvipsale.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.openchurchnetwork.co.uk/babylissvipsale.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.openchurchnetwork.co.uk/babylissvipsale.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.openchurchnetwork.co.uk/babylissvipsale.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.openchurchnetwork.co.uk/babylissvipsale.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.openchurchnetwork.co.uk/babylissvipsale.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.openchurchnetwork.co.uk/babylissvipsale.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.openchurchnetwork.co.uk/babylissvipsale.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.openchurchnetwork.co.uk/babyliss.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.openchurchnetwork.co.uk/babyliss.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.openchurchnetwork.co.uk/babyliss.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.openchurchnetwork.co.uk/babyliss.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.openchurchnetwork.co.uk/babyliss.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.openchurchnetwork.co.uk/babyliss.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.openchurchnetwork.co.uk/babyliss.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.openchurchnetwork.co.uk/babyliss.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.artychoke.com/babylissukvip.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.artychoke.com/babylissukvip.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.artychoke.com/babylissukvip.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.artychoke.com/babylissukvip.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.artychoke.com/babylissukvip.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.artychoke.com/babylissukvip.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.artychoke.com/babylissukvip.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.artychoke.com/babylissukvip.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.artychoke.com/babylissviponline.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.artychoke.com/babylissviponline.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.artychoke.com/babylissviponline.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.artychoke.com/babylissviponline.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.artychoke.com/babylissviponline.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.artychoke.com/babylissviponline.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.artychoke.com/babylissviponline.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.artychoke.com/babylissviponline.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.bzadv.co.uk/welcome/babylissprouk.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.bzadv.co.uk/welcome/babylissprouk.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.bzadv.co.uk/welcome/babylissprouk.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.bzadv.co.uk/welcome/babylissprouk.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.bzadv.co.uk/welcome/babylissprouk.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.bzadv.co.uk/welcome/babylissprouk.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.bzadv.co.uk/welcome/babylissprouk.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.bzadv.co.uk/welcome/babylissprouk.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.unllais.co.uk/buybabyliss.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.unllais.co.uk/buybabyliss.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.unllais.co.uk/buybabyliss.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.unllais.co.uk/buybabyliss.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.unllais.co.uk/buybabyliss.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.unllais.co.uk/buybabyliss.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.unllais.co.uk/buybabyliss.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.unllais.co.uk/buybabyliss.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.unllais.co.uk/buybabyliss.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.unllais.co.uk/buybabyliss.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.unllais.co.uk/buybabyliss.html]babyliss perfect curl[/url] babyliss perfect curl

mulberry arhus
4 martie 2014
mulberry arhus

121233325050076dmsasf0094471afsdf mulberry arhus

hermes handtaschen kollektion
3 iunie 2014
hermes handtaschen kollektion

hermes shop jena nord Stiri Cetățenești : Pe mâna cui lăsați copiii, persoanele neajutorate și casa, de sărbători? | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes handtaschen kollektion

MBT Karibu Shoes
6 iunie 2014
MBT Karibu Shoes

mbt shoes work Stiri Cetățenești : Pe mâna cui lăsați copiii, persoanele neajutorate și casa, de sărbători? | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Karibu Shoes

MBT Tembea Shoes
8 iunie 2014
MBT Tembea Shoes

mbt shoes uk buy Stiri Cetățenești : Pe mâna cui lăsați copiii, persoanele neajutorate și casa, de sărbători? | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Tembea Shoes

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Cum recunoști carnea proaspătă
Marţi, 24 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Primiți cu colindul?
Pagina a fost generata in 0.5388 secunde