Leacuri pentru mirosul greu al picioarelor

441
4
Există multe remedii care dau rezultate în stoparea transpirației și în eliminarea mirosului, pe care ar trebui să le cunoaștem, având în vedere că picioarele reprezintă habitatul natural pentru milioane de bacterii care se dezvoltă pe baza transpirației. De fapt, reziduurile acestor bacterii sunt cele care dau picioarelor mirosul neplăcut. Iată ce recomandă specialiștii Click pentru înlăturarea mirosului neplăcut al picioarelor:



Atunci când vă încălțați cu o pereche de pantofi etanși, în care transpirați, oferiți de fapt bacteriilor mai multă hrană pentru a se dezvolta. Aplicați același tratament ca și zonei axilare, folosind același deodorant. Aplicați sprayul înainte de a va pune ciorapii și pantofii.

Spălați-vă zilnic picioarele cu apă caldă, utilizând un săpun deodorant sau antibacterian. După baie sau duș, uscați-vă picioarele cu uscătorul de păr setat pe puterea minimă, reducând astfel umezeala și prevenind infecțiile.

Faceți o baie la picioare cu ceai negru. Puneți două pliculețe de ceai în 500 ml apă timp de 15 minute, diluați cu doi litri de apă, apoi faceți o baie la picioare timp de 30 de minute. Repetați în fiecare zi. Acidul tanic din ceaiul negru concentrat distruge bacteriile și închide porii, reducând transpirația picioarelor.

Preparați o baie prin adăugarea unei căni de oțet într-un lighean cu apă caldă, adăugând câteva picături de ulei de cimbru. Uleiul conține un antiseptic puternic, care omoară bacteriile ce cauzează mirosul. De asemenea, uleiul de levănțică nu numai că miroase frumos, dar are și un efect antibacterian. Frecționați picioarele cu câteva picături de ulei înainte de a merge la culcare.

Aplicați pe picioare pudră de talc sau pudră pentru picioare, înainte de a vă pune șosetele și pantofii. Aceasta va absorbi transpirația care produce mirosul. Schimbați-vă ciorapii cel puțin o dată pe zi, înlocuindu-i cu o pereche curată.

Folosiți cel puțin două perechi de pantofi, pe care să-i țineți într-un loc luminos și aerisit  neți nu într-un șifonier sau dulap întunecat, în care bacteriile prosperă. Când nu purtați pantofii respectivi, puneți în ei un săculeț umplut cu ace de cedru, care acționează, prin absorbția umezelii, la neutralizarea mirosurilor neplăcute, menținând pantofii uscați și confortabili.

Cumpărați branțuri absorbante de miros, care conțin cărbune activ și decupați-le pentru a se potrivi exact în pantofi, înlocuindu-le la fiecare trei luni și veți fi încântați că ați scăpat de mirosul neplăcut al picioarelor, când veți purta pantofii astfel tratați.

Comentează știrea

solde christian louboutin
24 noiembrie 2013
solde christian louboutin

Chaussures Christian Louboutin Pas Cher nettoyage des taches de sel sur vos bottes: Choisissez un endroit peu visible pour tester cette procédure sur votre suede pour s'assurer qu'il Christian Louboutin semelle rouge chaussures vente ne sera pas endommager le matériau. réplique Christian Louboutin commentaires site tremper un chiffon dans du vinaigre blanc et frottez doucement la chaussure. Laisser sécher a l'air. solde christian louboutin http://www.ville-bollene.fr/louboutin_chaussures.php?p=solde christian louboutin

vente chaussures
1 decembrie 2013
vente chaussures

Cependant, l'attente en valait la peine! Les chaussures sont IRL SUPERBE! Quel beau combo de léopard d'impression avec watersnake! Pam Jenkins devrait, par ailleurs, vraiment améliorer leurs compétences en photographie Leurs photos en ligne ne faites pas ces bébés justice. vente chaussures http://www.ville-bollene.fr/louboutin_chaussures.php?p=vente chaussures

asics aaron
2 decembrie 2013
asics aaron

einem gesunden K wohnt ein gesunder Geist! Dieser Leitsatz von Anima Sana in Corpore Sano, steckt in jedem Modell dieser japanischen Kultmarke. asics aaron http://www.strongerbritney.com.ar/asics.php?p=asics aaron

discount christian louboutin
28 februarie 2014
discount christian louboutin

christian louboutin chicago Stiri Cetățenești : Leacuri pentru mirosul greu al picioarelor | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online discount christian louboutin http://pittie.delmonsolutions.com/images/authentic-christian-louboutin-shoes-on-sale.asp

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Noiembrie 2013
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Miercuri, 20 Noiembrie 2013
Stire din Cetățenești : Calendar
Marţi, 19 Noiembrie 2013
Stire din Cetățenești : Obezitatea, tratabilă cu acupunctură?
Pagina a fost generata in 4.0899 secunde