Idei de cadouri amuzante pentru Crăciun

336
Idei de cadouri amuzante pentru Crăciun - cadouri-1419250823.jpg
A mai rămas puțin timp până la sosirea Moșului și, din diverse motive, nu ai apucat să cumperi cadouri pentru toți cei dragi și nici nu stai grozav cu ideile, iar banii sunt și ei numărați. Nu intra în panică, următoarele sugestii îți pot fi de folos.

Joc Twister - 35 lei. Twister are, în continuare, un succes răsunător la nivel mondial, fiind jucat, în prezent de circa 65 de milioane de oameni din întreaga lume. Acest joc de societate presupune efort fizic, dar și foarte mult amuzament pentru cei care îl încearcă, fie că sunt adulți sau copii.

Aspirator USB - 8 lei. Acest cadou este ideal pentru curățarea tastaturii laptopului sau computerului. La aspiratorul USB puteți adăuga și un set de curățare laptop, care costă 17 lei.

Bec USB pentru a testa viteza de tastare - 45 lei. Este un cadou ingenios și amuzant pentru cei care vor să vadă cât de repede tastează. Becul se aprinde tot mai intens când viteza de tastare este mai mare.

Cadou pentru omul care are totul - 49 lei. Dacă aveți prieteni despre care știți că au absolut tot ce-și doresc, atunci trebuie să cumpărați acest cadou amuzant, care constă într-un lănțișor cu pandantiv, pe care este inscripționat, în limba engleză, "Am totul!". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Idei pentru meniul festiv
Marţi, 23 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Trucuri la servirea bucatelor
Pagina a fost generata in 2.2682 secunde