Rețetă de post
Grâu fiert cu nucă și fructe
Ingrediente: 500 g grâu, 2 mere, o portocală, 100 g nucă tocată, 2 l apă.
Mod de preparare: fierbeți grâul în cei doi litri de apă, iar după ce se înmoaie suficient amestecați-l cu fructele mărunțite și nuca tocată. Îl puteți servi dimineața, în loc de cereale cu lapte sau ca gustare simplă și delicioasă, de-a lungul zilei.
Mod de preparare: fierbeți grâul în cei doi litri de apă, iar după ce se înmoaie suficient amestecați-l cu fructele mărunțite și nuca tocată. Îl puteți servi dimineața, în loc de cereale cu lapte sau ca gustare simplă și delicioasă, de-a lungul zilei.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Joi, 18 Martie 2010
Joi, 18 Martie 2010
Miercuri, 17 Martie 2010
Miercuri, 17 Martie 2010
Marţi, 16 Martie 2010