Cosmetica la domiciliu

Cum se aplică rujul rezistent la transfer

383
Cum se aplică rujul rezistent la transfer - ruj-1365024028.jpg
În cazul rujului rezistent la transfer, pentru a valorifica la întreaga capacitate această calitate a rujului, cosmeticiana Bogdana Oancea Stoian consideră că este absolut necesar să se respecte câteva reguli de bază, dintre care le enumeră pe următoarele: l înainte de aplicare, buzele trebuie să fie perfect hidratate l dacă rujul este tip baton și are un ambalaj prelung, se aplică direct pe buze, dintr-o singură mișcare, încet și fără grabă, în interiorul conturului, iar buzele nu se masează cu scopul omogenizării. 

Oricum, prin natura lor, aceste rujuri au acoperire foarte bună, nefiind necesară o omogenizare a culorii sau a peliculei de ruj. Dacă rujul are două componente, se vor urma întocmai instrucțiunile de pe ambalaj, adică: se aplică rujul colorat, se așteaptă aproape un minut și apoi se aplică gloss-ul fixator, după care se poate omogeniza culoarea, cu toate că, nici în acest caz, omogenizarea nu este necesară (probabil, femeile fac acest lucru din instinct). 

Trucuri! Dacă rujul se aplică de la bun început corect, nu va mai fi nevoie de prea multe retușuri pe parcursul zilei, de aceea, indiferent cât de mare este graba, aceste reguli ar trebui respectate. 

Dacă folosiți un ruj rezistent la transfer, nu este indicată frecarea buzelor după aplicarea rujului, întrucât există riscul ca rujul să se comporte precum unul obișnuit, pătând tot ce se va atinge cu buzele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 04 Aprilie 2013
Stire din Cetățenești : Ce boală distruge oasele
Joi, 04 Aprilie 2013
Stire din Cetățenești : "La tocmeală, cu patronul?"
Pagina a fost generata in 2.6289 secunde