Cum să te... antrenezi pentru cumpăna dintre ani

349
Cum să te... antrenezi pentru cumpăna dintre ani - newyear-1324924210.jpg
Crăciunul a trecut, dar asta nu înseamnă că maratonul sărbătorilor s-a încheiat. Pentru a te vindeca de ceea ce a fost și a te antrena din nou de sărbătoare, specialiștii fac următoarele recomandări:

• După un Crăciun încărcat, trebuie să îți asiguri cel puțin două zile în care să te relaxezi atât trupește, cât și sufletește. Gândește-te că și binele e obositor și ai nevoie de odihnă pentru  a te reface! Dormi, mănâncă alimente ușoare, fă băi calde și tot ce știi că te ajută să te simți bine.

• Și părul tău are nevoie de atenție maximă, așa că dă-i voie să își revină după petrecerea de Crăciun. O mască sau un tratament natural te pot ajuta. Între Crăciun și Revelion sunt zile în care saloanele funcționează. O vizită la stilist va face ca părul tău să primească exact ce merită: tratament avizat!

• Acordă-ți maximă atenție: masaj, tratamente de relaxare corporală, cosmetică, manichiură, hairstyling și câte și mai câte! Va fi obositor, împarte-ți timpul cât poți de bine și nu uita că pentru a arăta formidabil trebuie… să muncești!

• Ești prinsă în febra pregătirilor pentru întâmpinarea așa cum se cuvine a Anului nou? Chiar și așa, cu puțin înainte de petrecere, fii sigură că totul va rămâne așa cum ai stabilit și că nu ai uitat nimic. Ar fi chiar neplăcut să te plimbi de colo colo în noaptea dintre ani, când ai putea să sărbătorești din plin și să te bucuri de extraordinarul moment. Numai de tine depinde să iei pregătirile în serios.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : Preparați-vă în casă rețete cosmetice
Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Știți să păstrați mierea?
Pagina a fost generata in 1.8431 secunde