Cum să alegi un frigider care consumă mai puțin

212
Cum să alegi un frigider care consumă mai puțin - sitefrigider-1405872271.jpg
Iată ce vă recomandă specialiștii Casa.mea să aveți în vedere, pentru ca un obiect atât de necesar să-și facă foarte bine treaba, dar să vă aduce și ceva economii la bugetul familiei:

Este avantajos să cumpărați un frigider care dispune de două motoare, unul pentru congelator și altul pentru frigider, pentru că este mai fiabil și mai economic.

Alegeți un aparat frigorific cu clasa de eficiență energetică A (A+, A++), ceea ce înseamnă economie de energie și bani. Clasa energetică ne arată cât este de eficient aparatul din punct de vedere al consumului de energie: clasele standard sunt cuprinse între clasa G (cel mai puțin eficient, adică cu consum mare de energie) și clasa A++ (cel mai eficient, adică cu consum redus de energie).

Este farte bine, de asemenea, ca frigiderul să dispună și funcția "Antibacteria". Pereții unui asemenea frigider au în compoziție substanțe antibacteriene, care împiedică dezvoltarea bacteriilor care degajă miros neplăcut. Or, asta nu te va oblige să-l speli toată ziua bună-ziua, pentru a-i împrospăta mirosul.

Fără doar și poate, în zilele noastre, sunt mai indicate frigiderele cu răcire "No frost" (fără gheață), care nu necesită dezghețare.

Știați că… pentru persoanele care lipsesc frecvent de acasă, există frigidere care au în dotare funcția HOLIDAY, al cărei rol este de a reduce la minimum temperatura și durata funcționării aparatului?

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 21 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Luni, 21 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Luni, 21 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Anexita. Cum se tratează
Sâmbătă, 19 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Citricele care pun pe fugă acneea
Sâmbătă, 19 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim rapid astăzi
Sâmbătă, 19 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Sâmbătă, 19 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Reumatismul la copii
Sâmbătă, 19 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Cum  scoți din circulație  o mașină
Pagina a fost generata in 2.3308 secunde