Cum crede Dr. Oz că poate fi stopată îmbătrânirea

793
Cum crede Dr. Oz că poate fi stopată îmbătrânirea - sitestopareimbatran-1406121367.jpg
Vrem, nu vrem, vârsta își pune amprenta, culmea, cu fiecare zi care trece, iar tenul și părul femeilor sunt părțile care suferă cel mai vizibil.

Potrivit sanatate.bzi.ro, pentru a combate îmbătrânirea, Dr. Oz recomandă câteva remedii naturale, care promit să te întinerească pe zi ce trece:

Luptă-te cu ridurile

Creează-ți propria mască anti-rid din ingrediente simple, cum ar fi mierea, scorțișoara și oțetul de mere, care te va scăpa de pielea moartă, hidratându-ți tenul și oferindu-i elasticitate. Odată cu înaintarea în vârstă, nivelul de colagen din piele scade și asta duce la formarea ridurilor. Exfoliindu-ți pielea cu această rețetă, Dr.Oz promite că nivelul de colagen va crește iar proeminența ridurilor va fi mai redusă.

Mod de preparare: Ai nevoie de o linguriță și jumătate de scorțișoară și o lingură de miere pentru a face masca. Aplică acest amestec pe față și lasă-l să acționeze 30 de minute iar apoi clătește. După aceea, amestecă puțin oțet de mere cu puțină apă și, folosind o dischetă demachiantă, aplică acest "tonic" pe întreaga față. Folosind acest "tratament" în fiecare seară, tenul tău va fi mai hidratat și mai curat ca oricând!

Combate petele de vârstă

Lămâia este un "element-minune" pentru frumusețe! Potrivit Dr. Oz, curățându-ți fața cu lămâie proaspătă se pot curăța și petele de vârstă deja vizibile și prevenite următoarele. Vitamina C din lămâie inhibă producția de melatonină și poate face acele pete maro, inestetice, aproape invizibile. Bineînțeles, protecția solară este indispensabilă în general și mai ales în cazul acestei afecțiuni. Cum să procedezi:

Taie o lămâie în două și folosește una dintre jumătăți pentru a-ți tampona fața, pieptul și mâinile dimineața. Lasă apoi să acționeze 10 minute și clătește din abundență. Vei observa că petele se vor estompa tot mai mult în fiecare zi.

Ai grijă și de păr

Secretul unui păr tânăr și frumos sunt atât dieta, cât și modul de îngrijire. Dr. Oz te asigură că poți să combați îmbătrânirea părului prin consumul de mei, ca parte a micului dejun. Meiul este o sursă excelentă de proteine și poate să prevină căderea părului. De asemenea, Dr. Oz recomandă masajul scalpului cu ulei de argan, pentru a stimula circulația sângelui și pentru a hidrata și descurca părul, arganul regenerându-l și oferindu-i elasticitate. Încearcă: Mănâncă mei la micul dejun măcar de trei ori pe săptămână. Cât despre uleiul de argan, masează-ți scalpul și trece-l prin păr o dată la două zile și lasă-l să acționeze 10 minute. Vei obține un păr strălucitor și mătăsos, iar efectele se vor vedea imediat!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 24 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim rapid astăzi
Joi, 24 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Pagina a fost generata in 2.4046 secunde