Rețetă de post
Chifteluțe cu morcovi
Ingrediente: 700 g morcovi, 2 linguri griș, trei sferturi pahar cu apă minerală, 2 linguri margarină, 2 - 3 linguri pesmet, 2-3 linguri făină, 3 linguri ulei, sare.
Mod de preparare: Morcovii rași pe răzătoarea de zarzavat se fierb înăbușit în apa minerală, adăugând și margarina. Când se înmoaie bine se adaugă grișul în ploaie, amestecând continuu. Se lasă pe foc până când scade bine. După ce s-au răcit, se amestecă cu sarea și făina, apoi se formează chifteluțele. Se dau prin pesmet și se prăjesc în ulei fierbinte.
Mod de preparare: Morcovii rași pe răzătoarea de zarzavat se fierb înăbușit în apa minerală, adăugând și margarina. Când se înmoaie bine se adaugă grișul în ploaie, amestecând continuu. Se lasă pe foc până când scade bine. După ce s-au răcit, se amestecă cu sarea și făina, apoi se formează chifteluțele. Se dau prin pesmet și se prăjesc în ulei fierbinte.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Luni, 22 Februarie 2010
Luni, 22 Februarie 2010
Sâmbătă, 20 Februarie 2010
Vineri, 19 Februarie 2010