Rețetă de post

Chifteluțe cu morcovi

417
Chifteluțe cu morcovi - c15195a2b05a7c71389302876168bc05.jpg
Ingrediente: 700 g morcovi, 2 linguri griș, trei sferturi pahar cu apă minerală, 2 linguri margarină, 2 - 3 linguri pesmet, 2-3 linguri făină, 3 linguri ulei, sare.
Mod de preparare: Morcovii rași pe răzătoarea de zarzavat se fierb înăbușit în apa minerală, adăugând și margarina. Când se înmoaie bine se adaugă grișul în ploaie, amestecând continuu. Se lasă pe foc până când scade bine. După ce s-au răcit, se amestecă cu sarea și făina, apoi se formează chifteluțele. Se dau prin pesmet și se prăjesc în ulei fierbinte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 22 Februarie 2010
Stire din Cetățenești : Pentru sănătatea dumneavoastră
Vineri, 19 Februarie 2010
Stire din Cetățenești : Pentru sănătatea dumneavoastră
Pagina a fost generata in 2.5926 secunde