Apeluri de la cetățeni

210
1
Clauza de neconcurență


Silvia Morar, din Constanța: Nu este vorba despre vreo… născocire a cuiva, clauza de neconcurență chiar îl obligă pe salariat să nu presteze, în interesul propriu sau al unui terț, o activitate care se află în concurență cu cea prestată la angajatorul său ori să nu presteze o activitate în favoarea unui terț care se află în relații de concurență cu angajatorul său.

În ceea ce privește cota parte de proprietate, aceasta este cea stabilită conform actului de proprietate, după caz, prin contractul de vânzare-cumpărare, contractul de construire sau procesul-verbal de predare-primire și contractul de schimb sau contractul de donație. Tot ce se stabilește în afara acestora intră în conflict cu legea.


Procedură


Vasilica Tudor, din Constanța: Dosarul de pensionare se depune la Casa județeană de pensii Constanța, iar decizia o veți primi la domiciliu. Da, este adevărat, potrivit legislației actuale, exact la data îndeplinirii condițiilor legale aferente pensionării pentru limită de vârstă, contractul de muncă încetează prin efectul legii. 


Reglementări


Diana Gheorghe, din Ovidiu: Copiii minori, în vârstă de până la 18 ani împliniți, sunt considerați întreținuți ai familiei din care fac parte. 


Drepturi


Laura Smarandache, din Constanța: Fără doar și poate, ca pensionar, atâta vreme cât încă lucrați cu contract de muncă, legea vă dă dreptul să solicitați, din 12 în 12 luni, recalcularea pensiei pentru limită de vârstă de care deja beneficiați.


Diferențe


Anonim, din Constanța: Impozitul pe teren și clădire și contribuția pentru iluminatul stradal sunt două lucruri distincte. Lămuriri detaliate puteți primi de la primăria localității pe raza căreia se află clădirea și al cărei proprietar ați devenit între timp.


Comentează știrea

christian louboutin elisa
28 februarie 2014
christian louboutin elisa

red bottom shoes loafers Stiri Cetățenești : Apeluri de la cetățeni | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin elisa http://redfinwebsites.com/images/christian-louboutins-on-sale.asp

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 28 August 2012
Stire din Cetățenești : Greșeli de evitat în bucătărie
Marţi, 28 August 2012
Stire din Cetățenești : Idei pentru micul dejun
Marţi, 28 August 2012
Stire din Cetățenești : Cosmetica la tine acasă
Pagina a fost generata in 1.467 secunde