Vladimir Putin a devenit cel mai bogat om al planetei

403
Vladimir Putin a devenit  cel mai bogat om al planetei - vladimirputin-1487682705.jpg

Articole recomandate

Cu siguranță Vladimir Putin impresionează fie în politică, fie cu viața privată, dar și în ceea ce privește averea sa. Experții au ajuns la concluzia că averea acumulată în ultimii 14 ani, în care a ținut frâiele puterii în Rusia, l-au transformat în cel mai bogat om al planetei.


Presa a descoperit foarte greu doar o parte din averea liderului de la Kremlin, iar palatul de un miliard de dolari ar fi una din cele mai mari proprietăți, se spune că palatul ar fi fost construit special pentru Putin. Domeniul se întinde pe o suprafață de 67 de hectare și un întreg oraș pentru tot personalul de servitori. De asemenea, Vladimir Putin mai deține 58 de avioane și alte 20 de palate.


Deși nu există date oficiale despre întreaga avere a omului politic, acesta nu se sfiește să își arate bogăția. El a fost surprins pe puntea mega-iahtului Olympia, un cadou primit de la miliardarul Roman Abramovici. Ambarcațiunea are o lungime de 57 de metri.
Mai mult, potrivit unui bancher rus, în conturile din Elveția ale președintelui rus, s-ar ascunde fabuloasa sumă de 200 miliarde de dolari.


Liderul de Kremlin a fost îndelung criticat pentru opulența în care trăiește, ținând cont de faptul că salariul său este de doar 90.000 de euro.


Vladimir Putin a negat întotdeauna că ar fi un om bogat, subliniind de fiecare dată faptul că a pornit în viață de la o situație materială modestă, în Sankt Petersburg, potrivit huff.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6114 secunde