Video Video șocant! Tragedie provocată de șoferul unui TIR. Spulberat de un tren, după ce a rămas blocat pe șine

574
1
Video șocant! Tragedie provocată de șoferul unui TIR. Spulberat de un tren, după ce a rămas blocat pe șine - 61767961-1454051097.jpg

Articole recomandate

Imagini șocante, cu un accident teribil care a avut loc în Cehia, au fost prezentate într-un tribunal, scrie site-ul stirileprotv.ro 


Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care un TIR înaintează spre calea ferată chiar înainte ca primele bariere să fie coborâte. Dar nu mai apucă să treacă și de următoarele, care îl blochează pe șine.
Speriat de trenul care se apropia cu 160 de kilometri pe ora, șoferul autovehiculului reușeste să miște mastodontul astfel încât să nu fie lovit în plin. Impactul a fost de neevitat. Trei persoane au murit în urma accidentului, iar alte 20 au fost rănite.
Conducatorul auto este acum judecat, iar dacă va fi gasit vinovat pentru tragedie riscă să stea până la zece ani dupa gratii, potrivit sursei citate.



Comentează știrea

Drive
29 ianuarie 2016
Cum a ajuns asta sofer ?

Intr-o situatie limita de genul rupi barierele , vezi ca moartea este la cateva secunde de tine si tu cauti sa nu atingi bariera.....incredibil ! Pentru soferi profesionisti ar trebui introduse simulatoare ca la aviatie si testati periodic ptr astfel de situatii .....reactia soferului in caz de producerea unei catastrofe iminente !

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Lovită mortal de tren
Pagina a fost generata in 0.4804 secunde