Video VIDEO. OPT ROMÂNI au MURIT într-un accident în Spania. Microbuzul lor, CARBONIZAT

97
VIDEO. OPT ROMÂNI au MURIT într-un accident în Spania. Microbuzul lor, CARBONIZAT - albatera3644x36227309200-1406113595.jpg

Articole recomandate

Opt români și-au pierdut viața într-un accident rutier petrecut în Spania. Este vorba despre șase adulți și doi copii. Românii se aflau într-un microbuz care s-a răsturnat pe o autostradă și a luat foc, relatează presa spaniolă, citată de digi24.ro.

Accidentul a avut loc pe autostrada A7, în apropiere de localitatea Albatera, lângă Alicante. Potrivit presei spaniole, în autocar se aflau imigranți români. Din primele informații, microbuzul a fost lovit de un camion care venea din sens opus și care a intrat pe contrasens. Ambele vehicule s-au răsturnat, iar microbuzul a luat foc și a ars complet. Singurul supraviețuitor al accidentului este șoferul camionului. Acesta a fost transportat la spital.

MAE a identificat opt victime

Ministerul Afacerilor Externe confirmă că opt români au murit într-un accident rutier produs în Spania, după ce microbuzul în care se aflau aceștia a intrat în coliziune cu un TIR, MAE precizând că este posibil să existe și o a noua victimă.

MAE a precizat, miercuri dimineață, la solicitarea MEDIAFAX, că s-a finalizat procedura de identificare a 8 cetățeni români decedați în accidentul care a avut loc pe autostrada AP-7m în apropiere de localitatea Granja de Romamora, provincia Alicante din Spania.

Identificarea s-a realizat pe baza informațiilor oferite de rude și în urma verificărilor făcute la Aeroportul din Valencia, de unde cetățenii români urmau să ia zborul Wizzair din data de 22 iulie 2014, de la ora 21.40, cu destinația România, scrie realitatea.net.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5957 secunde