Video VIDEO. ATAC cu cuțitul, în plină stradă! Șapte persoane au fost înjunghiate

175
VIDEO. ATAC cu cuțitul, în plină stradă! Șapte persoane au fost înjunghiate - atacator76470700-1503144951.jpg

Articole recomandate

Șapte persoane au fost înjunghiate pe stradă în Rusia de un bărbat înarmat cu un cuțit. Incidentul s-a petrecut în orașul Surgut. Atacatorul a fost ucis de poliție, scrie Russia Today.

UPDATE: Autoritățile au revizuit bilanțul atacului de la Surgut la șapte răniți, în timp ce atacatorul, care a fost ucis de forțele de ordine, ar fi localnic, relatează Russia Today. Un dosar penal a fost inițiat pentru "tentativă de crimă".

Bilanțul anterior era de opt răniți.

ATAC cu cuțitul pe o stradă din Rusia

Atacul a avut loc în jurul orei locale 11.20, iar autoritățile anunță că nicio victimă nu și-a pierdut viața, fiind însă transportate la spital.

Atacatorul a fost împușcat de un echipaj de poliție care a răspuns la apelul de urgență a martorilor. Anchetatorii încearcă acum să identifice atacatorul și să stabilească motivul care a stat în spatele gestului său.

"Pe 19 august 2017, în jurul orei locale 11.20 (9.20 ora României), un bărbat neidentificat, înarmat cu un cuțit, se deplasa pe străzile din centrul orașului Surgut și a atacat trecătorii. El a rănit opt persoane. Toate victimele au fost internate cu răni de gravitate diferită", a anunțat Comisia rusă de Investigații.

Imaginile apărute online surprind momentul în care polițiștii se confruntă cu bărbatul înarmat.


Surgut este cel mai mare oraș și capitala provinciei din zona autonomă Khanty-Mansi, situat la est de Munții Ural. Are o populație de peste 360.000 și rămâne un important centru pentru producția de petrol și gaze în Rusia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2945 secunde