UPDATE / ALERTĂ PE AEROPORT! BĂRBAT ÎMPUȘCAT, după ce i-a luat arma unui militar

1469
UPDATE / ALERTĂ PE AEROPORT! BĂRBAT ÎMPUȘCAT, după ce i-a luat arma unui militar - orly-1489828788.jpg

Articole recomandate

UPDATE / Bărbatul care a fost împușcat mortal de serviciile de securitate pe aeroportul Orly din Paris era un musulman radicalizat cunoscut autorităților franceze și este același individ care a tras asupra poliției într-un incident separat produs mai devreme în cursul aceleiași zile în nordul Parisului, a informat o sursă din cadrul poliției franceze.



Aeroportul Orly din Paris a fost evacuat, conform martorilor, după ce un bărbat a fost împușcat mortal sâmbătă dimineața de forțele de securitate de pe aeroport după ce i-a luat arma unui militar, au informat surse din cadrul Ministerului de Interne francez, relatează AFP.


În jurul orei 07:30 GMT, "un bărbat a luat arma unui militar apoi s-a refugiat într-un magazin de pe aeroport înainte de a fi împușcat mortal de forțele de securitate", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne.


Nu există nicio persoană rănită, a precizat sursa citată.


Martori și postul de televiziune BFM TV au informat că în urma incidentului aeroportul a fost evacuat, relatează Reuters.


Poliția franceză a confirmat că o operațiune de securitate se află în curs de desfășurare pe aeroportul din sudul capitalei franceze.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.777 secunde