Un chinez și-a omorât 17 vecini și părinții

192
Un chinez și-a omorât  17 vecini și părinții - chinezcrima-1475502862.jpg

Articole recomandate

Autoritățile chineze au anunțat că un suspect a fost pus sub acuzare pentru masacrarea a 17 vecini în încercarea de a distrage atenția de la uciderea părinților săi, în urma unei dispute privind dependența bărbatului de jocurile de noroc.

Yang Qingpei și-a mărturisit crimele, însă se pare că știrea a fost supusă unei cenzuri dure în presa chineză, deși criminalul nu a avut niciun motiv politic, transmite The Independent, citată de News.ro.

Yang a intrat miercuri într-o altercație vio-lentă cu părinții săi privind banii irosiți pe jocurile de noroc. Presa locală susține că acesta frecventa des localurile cu jocuri de noroc și a adunat datorii uriașe. Altercația a escaladat rapid, iar suspectul și-a ucis cei doi părinți.

Din teamă că autoritățile chineze îl vor considera principalul suspect în moartea părinților săi, Yang Qingpei a decis să-și ucidă mai mulți vecini din satul izolat Yema, situat în provincia Yunan. Bilanțul total se ridică la 19 persoane ucise.

După comiterea crimelor, suspectul a fugit în capitala provincială Kunming, însă, acesta a fost identificat și arestat de autoritățile chineze.

Autoritățile nu au dat detalii despre modul în care au fost comise crimele, iar cele 19 victime au vârste cuprinse între 3 și 72 de ani, inclusiv patru copii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4736 secunde