Un cetățean egiptean, arestat în cazul uciderii Alinei Nuțică, din Corbu

674
Magistrații din Italia au arestat un cetățean egiptean împotriva căruia oamenii legii au strâns mai multe probe că el ar fi ucis-o pe românca Alina Nuțică, de
19 ani, originară din comuna Corbu, județul Constanța.
Egipteanul Samy Nassar a fost arestat după un interogatoriu maraton, în cadrul căruia, inițial, a negat că ar fi cunoscut-o pe victimă, însă în cele din urmă a mărturisit că s-a văzut cu ea.

Decizia de arestare a fost luată de judecătorul de investigații preliminare, Barbara Romano, care l-a trimis pe egiptean într-o celulă din închisoarea Sf. Augustin. Samy Nassar este căsătorit și are doi copii minori.
În atenția anchetatorilor italieni a intrat și autoturismul acestuia, un Mercedes ML, despre care au indicii că egipteanul ar fi transportat-o pe Alina Nuțică spre râpa unde a fost abandonată, după ce, anterior, a fost bătută cu bestialitate.
Totodată, pe telefonul mobil al Alinei Nuțică au fost descoperite două apeluri venite de la egiptean, care au avut loc înainte ca fata să fie omorâtă.
Mobilul crimei rămâne deocamdată un mister pentru opinia publică, însă procurorii italieni au declarat că-l vor face public, după ce vor finaliza ancheta.
Pe de altă parte, procuratura italiană a dat undă verde pentru funeraliile Alinei Nuțică, ucisă în noaptea de 15 spre 16 octombrie, și abandonată într-o râpă din apropierea localității Alassio, din Italia. Trupul româncei era plin de sânge și cu numeroase leziuni provocate de la bătaia cu un baston de fier.
Concluzia autopsiei, efectuată de expertul Andrea Leonici, de la Universitatea din Genova, arată că fata era încă în viață, atunci când a fost aruncată în râpă. Anterior, ea a fost bătută cu bestialitate cu un baston de fier și lovită cu un topor.
De asemenea, au fost prelevate amprente descoperite pe îmbrăcămintea tinerei, care vor fi supuse unor constatări științifice. Mai mult, ancheta se concentrează în mod special pe o amprentă găsită pe corpul tinerei, o palmă de sânge, care ar putea aparține unui bărbat robust, posibil ucigașul fetei.
Corpul neînsuflețit al Alinei Nuțică a fost dus la morga din Santa Corona cu acordul iubitului său, care se află în Italia și al familiei din România.
Rămășițele Alinei vor fi aduse în țară, în localitatea Corbu, de iubitul ei albanez, cu care urma să se căsătorească în preajma sărbătorilor de iarnă, atunci când ar fi trebuit să vină în România.
Alina Nuțică era din comuna constănțeană Corbu și plecase în Italia pentru a găsi o viață mai bună. Acolo l-a cunoscut pe albanezul Orges Skhembi, cu care urma să-și întemeieze o familie, ambii având câte un copil din relații anterioare.
La scurt timp după ce carabinierii au găsit cadavrul fetei, iubitul său a fost reținut ca fiind suspect. În urma audierilor, el a demonstrat că nu era implicat cu nimic în uciderea tinerei și a fost lăsat în libertate.
Mai mult, ca să-și demonstreze iubirea, el a anunțat familia fetei că și-a vândut mașina pentru a-i putea aduce cadavrul în țară, cu atât mai mult cu cât părinții ei nu au bani pentru repatriere, operațiune care costă aproximativ 5.000 de euro.
De aproape două săptămâni, de când au fost anunțați că unica lor fiică nu mai este în viață, părinții Alinei se roagă zi și noapte ca măcar corpul neînsuflețit al fetei să ajungă la Corbu, pentru a putea să-și înmormânteze creștinește copilul.
Cu toate acestea, se pare că formalitățile de repatriere durează mai mult decât s-au așteptat, deoarece până ieri sicriul nu ajunsese la casa părintească.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8891 secunde