Ucraina va relua demersurile pentru semnarea acordului cu UE

176
1
Ucraina va relua demersurile pentru semnarea acordului cu UE - ucraina-1389278132.jpg

Articole recomandate

Ucraina va începe fără întârziere negocierile pentru semnarea Acordului de asociere și de liber schimb cu Uniunea Europeană, a declarat, ieri, primul ministru ucrainean Mikola Azarov, în deschiderea reuniunii de guvern, informează agenția ITAR-TASS.

"Vom vorbi cu partenerii noștri europeni în limbajul cifrelor și al faptelor", a spus șeful executivului de la Kiev, subliniind că partea ucraineană "nu poate să nu țină cont de riscuri".

În acest sens, șeful executivului ucrainean a indicat că l-a însărcinat pe vicepremierul Iuri Boiko să efectueze o analiză profundă, pe sectoare, a eventualelor consecințe pentru economia națională în cazul creării unei zone de liber schimb cu UE. El a trasat membrilor guvernului său sarcina de a face pregătirile necesare pentru semnarea acordului cu UE într-un timp foarte scurt.

"Aceasta este problema fiecărui membru al guvernului. În februarie, trebuie să avem o imagine completă privind dezvoltarea relațiilor noastre cu UE și de coordonare cu Rusia", a afirmat Azarov, declarându-se încrezător că 2014 va fi un an mai bun pentru Ucraina decât cel precedent. 

Comentează știrea

christian louboutin official website
28 februarie 2014
christian louboutin official website

christian louboutin pigalle sale Stiri Actual : Ucraina va relua demersurile pentru semnarea acordului cu UE | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin official website http://fotographe.cerhso.com/images/christian-louboutin-instagram.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.037 secunde