"Trump, deranjat mintal"! Manifestație masivă antiamericană, la Phenian

199

Articole recomandate

Autoritățile nord-coreene au mobilizat, duminică, peste 100.000 de oameni la o manifestație antiamericană la Phenian, relatează agenția DPA, preluând o informație difuzată de agenția oficială nord-coreeană KCNA. 


Conform acesteia din urmă, mulțimea s-a adunat în spiritul "anihilării dușmanilor", iar vicepreședintele Comitetului municipal din Phenian al Partidului Muncitoresc din Coreea de Nord, Choe Hak Chol, a spus că membrii de partid și locuitorii Phenianului "sunt înflăcărați în dorința de a elimina complet de pe glob imperialiștii americani, inamicul jurat". 


La manifestație, au fost citite și declarațiile președintelui Kim Jong-Un, în care acesta îl descria pe președintele Donald Trump prin termeni precum "senil" sau "deranjat mintal". 


Agenția KCNA a difuzat, duminică, și un comunicat al Comitetului pentru Pace în Asia-Pacific, un organ al Partidului Muncitoresc, ce face referire la declarația lui Donald Trump în care acesta afirma că, dacă SUA vor fi nevoite să se apere sau să-și apere aliații, nu vor "avea altă opțiune decât să distrugă total Coreea de Nord". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3924 secunde