TRAGEDIE. Un actor a fost împușcat mortal în timp ce filma un videoclip

1400
TRAGEDIE. Un actor a fost împușcat mortal în timp ce filma un videoclip - 193543-1485177320.jpg

Articole recomandate

Un actor a murit în orașul australian Brisbane luni, după ce a fost împușcat în timpul filmărilor pentru un videoclip al grupului hip-hop Bliss n Eso, informează BBC citat de News.ro.


Actorul, care avea în jur de 20 de ani, a suferit o rană mortală în zona pieptului, în interiorul barului Brooklyn Standard din centrul orașului Brisbane, a precizat Poliția din statul australian Queensland.


Mai multe focuri de armă au fost trase în timpul filmărilor, luni, în jurul orei locale 14.00 (04.00 GMT), a precizat inspectorul de poliție Tom Armitt. 


Videoclipul era turnat pentru una dintre piesele grupului hip-hop Bliss n Eso, ai cărui membri sunt originari din Sydney.


Managerii trupei au dat publicității un comunicat de presă în care au confirmat decesul tânărului actor.


"Echipa de producție a videoclipului colaborează la această oră cu Poliția, pe care o ajută în anchetă. În acest moment nu putem să facem alte comentarii pe această temă", se afirmă în acea declarație oficială.


Membrii grupului Bliss n Eso nu erau prezenți la fața locului în acel moment.


Inspectorul Tom Armitt a confirmat că Poliția a demarat o anchetă.


Potrivit spuselor sale, membrii echipei de filmare au aplicat victimei manevre de resuscitare, însă actorul a murit în urma rănilor suferite.


Tom Armitt nu a precizat dacă arma de foc era încărcată cu gloanțe reale sau cu gloanțe oarbe. De asemenea, polițiștii nu știu deocamdată câte focuri de armă au fost trase.


Nicio altă persoană nu a fost rănită.


Bliss n Eso este un grup australian hip-hop ai cărui membri sunt originari din Sydney. Grupul a lansat până în prezent cinci albume de studio și a avut două piese care au debutat pe primul loc în topul australian. Bliss n Eso a câștigat și un premiu ARIA (echivalentul australian al premiilor Grammy) la categoria "cel mai bun disc urban", în 2008, pentru albumul "Flying Colours".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3568 secunde