Tragedie rutieră. 13 morți și zeci de răniți în accidentul unui autobuz în California

186
Tragedie rutieră. 13 morți  și zeci de răniți în accidentul unui autobuz în California - 13mortiincalifornia-1477307962.jpg

Articole recomandate

A fost dezastru pe șosea! Coliziunea dintre un autobuz cu turiști și un tir a făcut nu mai puțin de 13 morți și 31 de răniți, în apropiere de Palm Springs, California (sud-vestul SUA), potrivit autorităților citate de agențiile de presă străine DPA și AFP.

Treizeci și unu de pasageri au fost transportați la trei spitale locale diferite în urma accidentului, care a avut loc duminică, imediat după ora 5.00 (12.00 GMT) pe autostrada ce leagă Los Angeles de Phoenix, la 180 km est de Los Angeles, potrivit șefului poliției locale Jim Abele, într-un briefing de presă. Șoferul autobuzului a murit și el din cauza traumatismelor.

Potrivit lui Abele, autobuzul s-a izbit foarte puternic de remorca tirului, acesta fiind și motivul pentru care echipele de salvare au avut dificultăți în descarcerarea pasagerilor autobuzului grav avariat.

"Cei mai mulți oameni care au murit au fost cei care s-au așezat în partea din față a autobuzului", a explicat Jim Abele, adăugând că circumstanțele accidentului nu sunt încă cunoscute. 

Conducătorul auto al tirului nu a fost rănit. Autobuzul aparține companiei USA Holiday din Los Angeles, ce oferă excursii la cazinouri din sudul Californiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4286 secunde