Spune-mi pe ce site te găsesc, ca să-ți spun ce curvă ești!

1688

Articole de la același autor

"Ei și? doar a atins-o! Ce, a omorât-o?", sunt doar două dintre replicile cu care s-au prezentat prefectului Liviu Brăiloiu susținătorii, pardon, învățătorii de la Școala din Săcele, unde s-a petrecut recent un incident catalogat de mulți ca o binemeritată corecție aplicată unui elev.
Directorul Gavrilă Remescu a considerat că este cel mai în măsură să-i aplice o ciomăgeală exemplară unei eleve de-a VI-a care nici măcar nu era vinovată. Poate doar că-i cam pârâcioasă, zic colegii ei. Ah, și pentru că are cont deschis pe site-ul Hi5, stimați cititori, a fost catalogată curvă de învățătorii amintiți!
Degeaba vă bufnește râsul, că aceasta este lumea în care trăim. Dacă ar trebui ciomăgite toate elevele care au conturi deschise pe acest site ori pe altele asemănătoare, care promovează prieteniile virtuale, ar trebui prinse în statul de plată din învățământ și vreo câteva sute de gardiene cu baston cu tot!
Rușinos compromis au ales cei care îl idolatrizează într-atât pe șeful lor încât au ajuns la prefect cu o asemenea dovadă de obediență. Iar stigmatizarea, în fața prefectului și a opiniei publice, a elevei lovite ar trebui să ducă la sancționarea pe linie profesională a acestor "buni colegi" și poate chiar la legitime procese pentru calomnie.
Nu vom nega faptul că în marea majoritate a instituțiilor de învățământ există cadre didactice care aplică și corecții fizice elevilor, lucru pe care l-am aflat nu doar de la cei mici, ci chiar de la cei mari. De altfel, prof. Marian Sârbu, inspector general, afirma recent că actualele generații de școlari nu mai cunosc limita bunului simț, profesorii fiind uneori scoși de-a dreptul din minți.
Dar nu credeți că totul se reduce la prestanța respectivului de la catedră? E foarte adevărat că sunt obraznici, dar dacă le demonstrezi că nu sunt pregătiți la oră și le aplici corecție după corecție în catalog, apoi se trezesc că mai e puțin și rămân corigenți, oare nu este aceasta o soluție mai bună decât bățul sau vorbele de ocară?
Sugestia aparține unor profesori care au reușit astfel să se impună și au afirmat că nu mai au probleme cu respectul celor din bănci. De fapt, este de-a dreptul jenant că mai există cadre didactice care au nevoie să li se explice că bătaia este și trebuie să rămână interzisă ca metodă pedagogică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5029 secunde